Ciprian Tănasă este noul vârf de lance la Unirea Slobozia

Ciprian Tănasă este noul vârf** de lance la Unirea Slobozia

Ciprian Tănasă a fost surpriza din atacul echipei Unirea Slobozia pregătită de tehnicianul Adrian Mihalcea omologului său de la Săgeata Năvodari. Venit din postura de liber de contract și legitimat chiar în preziua partidei de sâmbătă, atacantul de 33 ani care în trecut a mai jucat la FC Argeș, Universitatea Craiova, Metalurg Donetsk, Alki Larnaca ori Sheriff Tiraspol, nu s-a mișcat deloc rău la meciul de debut. Ba mai mult, a avut cea mai mare ocazie a meciului, în minutul 45 el șutând peste din interiorul careului, la o fază la care portarul advers era bătut.

˝Îmi pare rău că am avut un debut nefericit și nu am obținut nici măcar un punct deși eu consider că am făcut un meci bun. Am avut o ocazie mare dar am ratat, asta e… Sunt puțin nepregătit din punct de vedere fizic dar sper ca în câteva zile să-i ajung din urmă pe colegi.˝, a descris Cristian Tănasă primul său meci în tricoul Unirii Slobozia.

Adus într-un moment în care la echipă este mai mult decât oricând nevoie de un atacant după plecarea lui Nanu, Tănasă este conștient că așteptările suporterilor sunt mari în ceea ce-l privește: ˝Avem două puncte după primele trei meciuri și trebuie să ne revenim. Eu am datoria să dau tot ce pot pentru echipă și să pun umărul pentru ca Unirea Slobozia să ajungă cât mai repede în zona fruntașă a clasamentului.˝

Articol și foto: Petronel TUDOR

 

Pe aceeași temă