Ciprian Rus a revenit la UTA: „Mă întorc acasă foarte optimist, cu o experiență acumulată inclusiv în Liga 1 și dornic de performanță”

Ciprian Rus a revenit la UTA:**

Ionuț Popa a cerut un atacant de viteză conducerii clubului UTA și l-a primit cu patru zile înainte de debutul în noul sezon. Remarcat în mai multe rânduri de antrenor, ultima dată chiar în amicalul desfășurat sâmbătă cu Șoimii Lipova, acolo unde ajunsese după despărțirea de Dunărea Călărași, Ciprian Rus s-a alăturat astăzi lotului utist, unde îi are concurenți direcți pe Alexandru Pop și David Popa.

După ce în ultimii doi ani a jucat la ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu și Dunărea Călărași, Ciprian Rus se întoarce la UTA. club pentru care a evoluat și în Liga a 4-a.

„Mă întorc acasă foarte optimist, cu o experiență acumulată inclusiv în Liga 1 și dornic de performanță. Aștept cu nerăbdare să mă antrenez alături de noii mei colegi, deoarece trebuie să mă pun la punct cu condiția fizică. Sperăm să obținem cât mai mult de la noul sezon cu muncă și determinare, aspecte ce pot face diferența într-un campionat ce se anunță foarte echilibrat. Țin să le mulțumesc pe acestă cale și domnului Radu Pop și antrenorului Flavius Sabău, care mi-au dat șansa să mă pregătesc de aproape o lună de zile cu Lipova. Sunt persoane de mare caracter și le urez multă baftă în noul sezon de Liga 3-a”, a spus, pentru Sport Arad, atacantul Ciprian Rus, care a semnat un contract valabil până în vara anului viitor.

UTA își va prezenta lotul pentru sezonul 2018-2019 în cadrul unui eveniment special care va avea loc joi seara, de la ora 21:00, pe noua arenă „Motorul”. Atunci va avea loc și un meci în familie între componenții lotului, iar duminică, de la ora 13:00, la București, UTA joacă împotriva echipei Daco-Getica, noua denumire Juventusului.

Pe aceeași temă