Ciprian Botoșer revine în poarta FCM-ului

03 Jul. 2012, 15:17 Bursa transferurilor
Ciprian Botoșer** revine în poarta FCM-ului

Dupa un nou „exil” la Bistrița, târgumureșeanul care va împlini mâine, 4 iulie, 26 de ani a început la ASA, cu antrenorii Kiss Madocsa, Fodor Janos, Aurel Pâslaru și Lucian Moldovan, în această ordine. Retrogradarea echipei în Divizia C i-a oferit lui Botoșer șansa de a evolua la un nivel superior, la Gloria Bistrița. Aici a stat șase ani, până în vara anului 2008, când s-a reîntors acasă, sub formă de împrumut. A apărat buturile FCM în 30 de partide, în Liga II și în Cupa României. În ediția 2009-2010, anul promovării mureșenilor, acesta s-a întors la Bistrița. Joi a semnat un prim contract cu „municipalii”, pe o durată de doi ani și posibilitate de prelungire.

– Ce simți la întoarcerea acasă?
– În primul rând mă bucur. După atâția ani, m-am cam săturat să fiu tot departe de casă. Am mai avut oferte, adevărat că numai de la echipe din liga a doua, dar am ales să revin acasă, unde întotdeauna e cel mai bine.

– Ce amintiri ai de la perioadele petrecute departe de casă?
Au fost și perioade frumoase, cu rezultate bune, la început. După revenire a fost însă o perioadă de care spun sincer că m-am cam scârbit de cum au decurs lucrurile și mă bucur că am ajuns la final de contract. În ultima perioadă nici nu mi s-a dat șansa să joc. Am apărat și anul trecut la prima echipă, în meci de Cupa României, dar cu o apărare improvizată, deoarece nu se urmărea calificarea. Evident, nu ai cum să te remarci în asemenea condiții.

– Ce șanse de revenire în Liga I dai echipei?
Cred în echipă, cred în jucătorii cu experiență care au rămas. Cel mai important lucru este să ne ținem de treabă, să tragem de noi. Nu-i ușor să promovezi, dar cred că avem șanse reale.

– Îți cunoști colegii?
– Încă nu cunosc componența lotului, a voi vedea acum, odată cu reunirea. Abia aștept să văd și eu ce colegi am, să mă întâlnesc cu actualii, unii și foștii colegi și să ne punem pe treabă. Sper să fie bine și să redăm orașului echipa pe care o merită.

Articol scris de Mihai Vereș

03 Jul. 2012, 15:17 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă