Chivu a primit o ofertă din Bănie: 750.000 de euro salariu, plus o primă de instalare de 500.000

Chivu a primit o ofertă din Bănie:** 750.000 de euro salariu, plus o primă de instalare de 500.000

Se anunță o iarnă a repatrierilor în fotbalul românesc. Mutu a anunțat oficial că vrea să revină în Liga I și își dorește să îmbrace tricoul celor de la Petrolul, iar Chivu poate renunța și el la Serie A pentru seria a doua din liga secundă.

CS Universitatea Craiova vrea să dea o lovitură incredibilă în această perioadă de mercato anunță DigiSport. Potrivit sursei citate, CS U Craiova i-a și înaintat fundașului lui Inter o ofertă concretă în încercarea de a-l convinge să se întoarcă în România: 750.000 de euro ar urma să fie salariul lui Chivu pentru următoarele două sezoane, iar fostul căpitan al naționalei ar urma să primească și o primă de instalare de 500.000 de euro.

Contractul lui Chivu cu Inter expiră în vara următoare așa că oltenii sunt încrezători că îl pot aduce pe fundașul în vârstă de 33 de ani, dacă nu în această iarnă, atunci în perioada de transferuri din vară.

Cristi Chivu a jucat la FC Universitatea Craiova în sezonul 1998-1999 după care a fost transferat de Ajax Amsterdam. După patru sezoane petrecute în curtea „Lăncierilor”, au urmat alți patru ani la AS Roma, iar din 2007 este fotbalistul lui Inter Milano.

Pe aceeași temă