Chivari și-a prelungit contractul cu Olimpia. Mijlocașul sătmărean e jucător de bază în naționala Under 19 a României

Chivari și-a prelungit contractul cu Olimpia.** Mijlocașul sătmărean e jucător de bază în naționala Under 19 a României

După ce și-a asigurat semnăturile jucătorilor Vasile Buhăescu (27 ani), Sebastian Ianc (29 ani) și Mihai Onicaș (25 ani), Olimpia Satu Mare a reușit să-l convingă și pe cel mai promițător junior din lot să-și prelungească angajamentul. Denis Chivari (18 ani), internaționalul sătmărenilor, a semnat pe încă trei ani cu echipa din Liga 2.

Evoluțiile lui Chivari de la naționala Under 19 a României, acolo unde a fost integralist în toate partidele jucate în cadrul grupei a XI-a de calificare la Turul de Elită pentru EURO 2016, i-au adus imagine Olimpiei. Conform olimpiasm.ro, mijlocașul originar chiar din Satu Mare a acceptat să continue la echipa din orașul natal, grupare pentru care a jucat de 12 ori în acest sezon.

Sub comanda tehnicianului Tiberiu Csik, Chivari a adunat 12 prezențe la prima echipă a Olimpiei, cu un total de 914 minute jucate în actualul sezon. Campionatul trecut, târnărul mijlocaș debuta în Liga 2 într-un meci cu Unirea Tărlungeni.

Anul 2015 a fost unul foarte bun pentru Denis Chivari, tânărul mijlocaș central sătmărean fiind desemnat cel mai bun jucător de la Centrul de Copii și Juniori al Olimpiei.

Pe aceeași temă