Chindriș, titular în al doilea amical al ieșenilor

01 Jul. 2012, 09:22 Bursa transferurilor
Chindriș,** titular în al doilea amical al ieșenilor

Fotbalistii de la CSMS Iași au susținut vineri cel de-al doilea meci amical din cantonamentul pe care îl susțin in localitatea austriacă Lutzmanburg, din regiunea Burgenland. Adversarul moldovenilor a fost formația austriacă SKN St. Polten, din liga secundă, care, până la urmă, s-a impus cu 2-1.

Dacă în primul test din țara lui Mozart, cel pierdut cu 3-1 în fața celor de la Rotor Volgograd, Marius Chindriș a fost rezervă, de data aceasta arădeanul a făcut parte din primul „unsprezece” al echipei lui Ionuț Popa. „Închizătorul” de 22 de ani nu a semnat încă un contract cu gruparea din Dealul Copoului și nu este exclusă o revenire a sa la UTA.

Fotbalistul aparține de duminică din nou de clubul care l-a crescut, Atletico Arad și își poate alege singur viitorul, însă nici la Iași lucrurile nu sunt prea roz din punct de vedere financiar. În plus, odată ce-și va completa lotul cu 5-6 fotbaliști cu experiență, e greu de crezut că Popa va apela prea des la serviciile lui Chindriș în Liga 1. Cert este că arădeanul nu va participa la reunirea de luni seara a „Bătrânei Doamne”, la care, însă, vor lua parte destui fotbaliști tineri.

Sursa: Sport Arad

01 Jul. 2012, 09:22 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă