Chindriș s-a alăturat lotului celor de la CSMS Iași

21 Jun. 2012, 19:06 Bursa transferurilor
Chindriș** s-a alăturat lotului celor de la CSMS Iași

Jucătorii momentului de la Altletico Arad par a nu mai avea răbdare cu Giovanni Catanzariti și au ales să-și încerce norocul departe de Arad.

Dacă Purece a urcat încă de luni la Poiana Brașov alături de ceilalți componenți ai Concordiei Chiajna, Marius Chindriș s-a alăturat lotului celor de la CSMS Iași de miercuri după-amiază. Tânărul mijlocaș defensiv a fost dorit de Ionuț Popa în Dealul Copoului încă din vara anului 2010, însă, atunci, a fost întors din drum la propriu de conducerea „textilistă”.

De data aceasta, lipsa unei perspective la gruparea fanion a Aradului l-a determinat pe fotbalistul de 22 de ani să răspundă la chemarea lui „Mister”, care a crezut demult în steaua sa, cunoscut fiind faptul că, acum patru ani, i-a și premiat cu o sumă de bani evoluția bună dintr-un meci amical.

Însă, prezența arădeanului în lotul ieșenilor pentru viitoarea ediție a Ligii 1 nu este sigură, la fel cum nici rămânerea lui Popa nu este certă. Experimentatul tehnician nu a semnat încă un contract cu gruparea promovată de pe primul loc al seriei de Est a ligii secunde și asta și pentru că șefii clubului întârzie să-i întărească lotul cu jucătorii solicitați.

Vă reamintim că înprumuturile lui Purece și Chindriș de la Atletico Arad la UTA expiră pe 30 iunie, iar fotbaliștii pot semna oricând un contract cu o altă formație.

Sursa: Sport Arad

21 Jun. 2012, 19:06 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă