Chindia pierde încă un jucător important din lot. Atacantul care a decis să-și agațe ghetele în cui

Chindia Târgoviște nu se va mai baza în noul sezon al Ligii 2 pe unul dintre jucătorii care au pus umărul la promovarea în eșalonul secund în urmă cu un an. Augustin Voinea a decis să își agațe ghetele în cui la doar 31 de ani, urmându-l astfel pe Cosmin Anton, un alt jucător al dâmbovițenilor care a luat această decizie la începutului părții a doua a sezonului ce tocmai s-a încheiat.

„Este adevărat, am decis să mă retrag. Nu e niciun motiv special, așa am considerat că e mai bine. Nu mă gândesc la o carieră de antrenor, nu intră în planurile mele. Am fost la stadion, am anunțat staff-ul și mi-am luat la revedere de la băieți”, a declarat, pentru jurnaldedambovita.ro, Voinea, jucător de bază în sezonul în care Chindia a promovat în liga secundă, dar și în turul care a urmat.

Decizia atacantului este regretată de antrenorul Nicolae Croitoru: „Îmi pare rău că Voinea a luat decizia despărțirii. Până sâmbătă, nu a dat niciun semn că ar vrea să renunțe. Acuză în continuare dureri după o accidentare”.

În cariera sa, Augustin Voinea a jucat pentru echipele: Flacăra Moreni, Viitorul Pucioasa, CSM Râmnicu Vâlcea, Conpet Ploiești, CS Otopeni, Fortuna Brazi, CS Ștefănești, Juventus București și Chindia Târgoviște.

22 de meciuri și 1 gol a bigat Augustin Silviu Voinea în tricoul Chindiei în sezonul recent încheiat al Ligii 2

Pe aceeași temă