Chindia a renunțat la un jucător din motive de indisciplină. „Mai bine creștem copiii noștri, decât să acceptăm ifosele altora”

Chindia a renunțat la un jucător din motive de indisciplină.**

Deși multe dintre echipele din Liga 2 au intrat în vacanță odată cu terminarea meciurilor oficiale, la finalul săptămânii trecute, la Chindia Târgoviște încă se continuă cu antrenamentele. Sâmbătă, de la ora 11:00, formația ce a terminat prima parte a sezonului din Liga 2 pe locul 4 în Seria a II-a va disputa un meci amical la Pucioasa. Abia după aceea vor primi liber până pe 11 ianuarie 2016, atunci când au programată reunirea la stadionul „Eugen Popescu”.

Cu echipa din Pucioasa nu va juca Antonio Cruceru, mijlocașul de 19 ani împrumutat în vară de la FC Viitorul. Cruceru a fost dat afară de conducerea clubului de sub Turnul Chindiei din motive de indisciplină. 

„I-am reziliat deja contractul lui Cruceru, pentru acte de indisciplină. Poate să vină și de la echipa națională, dacă nu se conformează programului impus de antrenor, nu mai are ce căuta la Chindia. El era și împrumutat, așa că mai bine creștem copiii noștri, decât să acceptăm ifosele altora”, a spus, pentru Jurnal de Dâmbovița, președintele Marcel Ghergu.

Aceeași sursă scrie că Antonio Cruceru s-a dat lovit la meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, din etapa a 17-a, ultimul meci de acasă din 2015, însă, în schimb, ar fi jucat fără probleme în meciuri de sală.

În altă ordine de idei, cu Chindia Târgoviște se pregătește în această perioadă și mijlocașul Georgian Honciu. Pus pe liber în timpul campionatului de CS Mioveni, Honciu a revenit la fosta sa echipă și a primit și o ofertă de legitimare, însă încă n-a dat niciun răspuns.

Pe aceeași temă