CF Brăila s-a decis asupra primelor 5 transferuri!

27 Jul. 2012, 15:10 Bursa transferurilor
CF Brăila** s-a decis asupra primelor 5 transferuri!

Săptămâna aceasta a fost una dintre cele mai grele pentru jucătorii echipei CF Brăila, pentru că zi de zi Alin Pânzaru a avut programate numai antrenamente cu caracter fizic. Acest calvar se va încheia sâmbătă, urmând ca de săptămâna viitoare componenții echipei CF Brăila să intre în ultima etapă a pregătirilor, cea a meciurilor de verificare.

Un antrenament cu un asemenea caracter a avut loc joi dimineață. La 9.30 fotbaliștii au ieșit de la vestiar și, după perioada de încălzire, împărțiți în mai multe grupuri, au trecut la seriile de alergări, unele de anduranță, altele pe distanțe mai scurte, dar cu un ritm mai intens. Antrenamentul s-a încheiat cu exerciții de stretching.

„Cu cât le va fi mai greu la antrenamente, cu atât le va fi mai ușor la meciuri. Este perioada cea mai grea din ciclul de pregătire al unui fotbalist, dar de modul în care ea va fi traversată va depinde evoluția jucătorilor în campionat”, a explicat Alin Pânzaru.

Cinci jucători au fost confirmați

În lotul echipei brăilene au apărut și certitudinile. După amicalele cu Dunărea Galați și Oțelul II și după antrenamentele din această săptămână, Alin Pânzaru a decis să-i păstreze pe Daniel Ignat, Alexandru Ciocâlteu, Dan Spiridon, Marian Tănasă, Bogdan Rusu, aceștia urmând să semneze până sâmbătă cu CF Brăila.

La un pas de a semna cu gruparea de la Dunăre este și Sorin Frunză. „Am discutat cu cei care au drept de decizie la CF Brăila și am bătut palma. Mi-am început ascensiunea la Brăila sub comanda lui Mișu Ciobanu și tot de la acest club vreau să mă retrag din fotbal. Mai sunt câteva lucruri de pus la punct, dar sunt doar simple formalități”, a declarat Sirin Frunză la finalul antrenamentului de joi dimineață.

Cu echipa brăileană s-a pregătit în această săptămână și portarul Cristian Mitrea. După ce a evoluat la Dunărea Călărași și la Callatis Mangalia, Mitrea și-ar dori să revină la Brăila, unde a deprins tainele sportului rege. „Eu mă pregătesc deocamdată cu CF Brăila și mi-ar surâde ideea de a reveni la echipa fanion a orașului, să vedem dacă și conducătorii echipei mă doresc”, a precizat Mitrea.

S-a renunțat la cantonamentul montan

După ce mai mulți jucători titulari au dorit să-l urmeze pe Viorel Ion la Otopeni, principala preocupare a noului antrenor a fost aceea de formare a lotului pentru sezonul următor.

În mare, la acest moment Pânzaru știe pe cine va miza în campionatul următor, dar noul antrenor al echipei CF Brăila consideră că, ținând cont de faptul că până la startul noii stagiuni mai sunt doar trei săptămâni, un cantonament montan nu-și mai are rostul.

„A durat ceva timp până să formăm lotul. Dacă am pleca acum la munte nu am mai găsi echipe din Liga a II-a pentru partide amicale, de aceea am hotărât să renunțăm la acest cantonament centralizat. Săptămâna asta încheiem perioada acumulărilor fizice, de săptămâna viitoare începem meciurile de verificare. Trei partide amicale vom susține săptămâna următoare”, a spus Pânzaru.

Antrenorul CF Brăila a lăsat să se înțeleagă că până sâmbătă, la CF Brăila vor veni alți trei, patru jucători cu o mare experiență competițională. „Mai așteptăm câțiva jucători cu experiență, cu ei ne aflăm în tratative de ceva timp și sperăm ca până sâmbătă cel târziu să-i avem alături de noi”, a mai precizat antrenorul echipei CF Brăila.

Pânzaru nu a dat nume, însă din surse demne de încredere am aflat că după conflictul cu Dorinel Munteanu gălățeanul Gabriel Paraschiv ar dori să se transfere la CF Brăila.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

27 Jul. 2012, 15:10 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă