CF Brăila pleacă la Chișinău fără Panait și Neagoe!

CF Brăila pleacă la Chișinău** fără Panait și Neagoe!

După ce a efectuat un stagiu de pregătire semi-centralizat în staținea Lacu Sărat, și au disputat deja două partide de verificare (1-4 cu cei de la Conpet Cireșu și 2-1 la Gloria Buzău), lotul echipei de fotbal de la CF Brăila va pleca mâine într-un stagiu de pregătire centralizat la Chișinău (Republica Moldova).

Cantonamentul va avea loc la baza sportivă „Zimbrul” din orașul moldav, și va avea o durată de 12 zile. Conform afirmațiilor făcute de Alin Pânzaru, antrenorul principal al brăilenilor, gruparea de la malul Dunării va susține acolo nu mai puțin de cinci jocuri de verificare.

   Primul dintre acestea este programat să se dispute în ziua de miercuri, 13 februarie, adversara brăilenilor fiind chiar gazdele lor, cei de la Zimbru Chișinău. Vor mai urmai apoi alte patru meciuri cu echipe din Republica Moldova, dar numele acestora nu era încă știut de antrenorul principal de la CF Brăila. Cu toate acestea, Alin Pânzaru ne-a declarat: „Scopul celor cinci jocuri amicale este acela de a vedea cu exactitate în ce stadiu ne aflăm acum, iar în consecință vom întâlni numai adversari puternici din campionatul Republicii Moldova. Nu vor face deplasarea nici Panait și nici Neagoe, deoarece nu m-au convins încă că merită să facă parte din lot. Chiar și așa consider că avem jucători destul de buni cu care să abordăm returul de campionat”– a ținut să precizeze tânărul antrenor brăilean.

Lotul de jucători se va reuni mai întâi mâine la ora 9.30, la stadionul „Municipal”, se va merge să servească masa la restaurantul „Continental”, după care se va pleca spre Chișinău. Lotul CF Brăila care va face deplasarea în Republica Moldova cuprinde următorii jucători: Petruț Bunduc, Ștefan Mitrea, și Ștefan Leu (portari); Gabriel Bosoi, Laurențiu Ivan, Dinu Sânmărtean, Daniel Ignat, Cosmin Necoară și Gabriel Colilie (fundași); Sorin Frunză, Andrei Pușcașu, Daniel Spiridon, Daniel Ochia, Georgel Pungă, Marius Voicu, Emanuel Ndigwe, Marius Dima și Alexandru Ciocâlteu (mijlocași); Alexandru Bălțoi, Bogdan Rusu, și Adrian Câmpeanu (atacanți). Acestora li se mai adaugă kinoterapeutul Doru Șerban și maseorul Gheorghe Rusescu. 

Din lotul de jucători al CF Brăila care au terminat pe locul al doilea prima parte a campionatului ligii secunde la fotbal, nu mai fac parte Daniel Prodan și Braha Visar, acestora sugerânduli-se să-și caute alte echipe.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Pe aceeași temă