CF Brăila intră în cantonament cu 4 jucători noi: Rădoi și Ochia sunt cei mai cunoscuți

30 Jul. 2012, 15:37 Bursa transferurilor
CF Brăila intră în cantonament cu 4 jucători noi:** Rădoi și Ochia sunt cei mai cunoscuți

De astăzi după-amiază și până miercurea viitoare, lotul echipei CF Brăila va intra în semicantonament, jucătorii vor efectua două antrenamente pe zi și tot ce presupune o asfel de variantă de pregătire. La primul antrenament al acestei săptămâni, care va avea loc astăzi, la ora 18.00, vor participa și câțiva jucători noi, care și-au dat verbal acordul, de a se transfera la Brăila, fundașul central Sorin Rădoi (foto), fostul căpitan al echipei FC Chindia Târgoviște, un fotbalist care a activat la Sportul Studențesc, FC Timișoara, U. Cluj și la Unirea Urziceni pe vremea lui Dan Petrescu, mijlocașul central Ochia de la Astra II Giurgiu și un jucător sub 21 de ani, Chipirliu de la Oțelul II Galați, fotbalist de 1,80 metri cu veleități de atacant.

Duminică, la ora 11.00, trebuia să sosească în țară și Visar, jucătorul nemț din Liga a IV-a din Germania, care a dat probe la formația brăileană.

„Rădoi și-a dat acordul verbal să vină la CF Brăila, Ochia la fel, am discutat și cu un jucător de la Oțelul II Chipirliu, neamțul Visar trebuia să sosească astăzi (n.r. duminică, 29 iulie) la Otopeni, treptat lotul devine din ce în ce mai bun”, a declarat telefonic duminică Alin Pânzaru.

CF Brăila joacă miercuri pe teren propriu cu Dunărea Galați, iar sâmbătă la Însurăței, cu Conpet Cireșu

Sursa citată consideră că amânarea cu cel puțin o săptămână a campionatului Ligii a II-a este benefică pentru formația brăileană. „Faptul că s-a amânat startul Ligii a II-a este de bun augur pentru noi, vom avea mai mult timp la dispoziție pentru meciuri amicale, pentru omogenizarea echipei. Săptămâna aceasta avem stabilite deja două amicale, miercuri de la ora 18.00 jucăm pe Municipal cu Dunărea Galați, iar sâmbătă la Însurăței, cu Conpet Cireșu”, a mai precizat Pânzaru.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

30 Jul. 2012, 15:37 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă