CF Brăila este în vacanță, dar i-au plecat deja trei jucători

CF Brăila este în vacanță,** dar i-au plecat deja trei jucători

După ce a terminat sezonul trecut al ligii secunde pe locul cinci, în care au cochetat destule etape cu unul din locurile care duceau în primul eșalon fotbalistic al țării, jucătorii de la CF Brăila au intrat într-o binemeritată vacanță. Dar dintre cei care au dus greul diviziei secunde, nu mai fac deja parte din lot nu mai puțin de trei jucători.

Aceștia sunt Rusu, Bunduc (foto)și Bălțoi, care au plecat în direcții necunoscute, acestora adăugându-li-se și Pușcașu un jucător care caută să joace la o grupare din prima ligă întrucât i-a expirat și lui contractul cu CF Brăila și refuză o prelungire a acestuia!

Dacă lui Rusu și Bunduc le-a expirat perioada de împrumut la CF Brăila, de la Astra Ploiești și Unirea Târlungeni și se poate spune că s-au întors la echipele lor, lui Bălțoi i-a expirat contractul cu gruparea de pe malul Dunării iar oficialii clubului brăilean nu au mai fost de acord cu prelungirea acestuia.

Contactat telefonic, Alin Pânzaru, antrenorul principal de la CF Brăila s-a rezumat doar să afirme că: „Asta este situația acum! Nu avem ce face! Bunduc și Rusu au plecat din câte se pare la echipele de la care au fost împrumutați, iar lui Bălțoi nu i-a mai fost prelungit contractul. Mai avem însă destul timp până la reunirea lotului de jucători, care va avea loc pe 15 iulie, și până atunci sper să aducem câțiva jucători cel puțin de valoarea acestora! O să încercăm apoi să jucăm câteva meciuri de pregătire, dar vom vedea cu cine o să facem acest lucru. Până atunci mai este destul timp, și deoamdată avem o binemeritată pauză!” – a spus tehnicianul brăilean.

În ceea ce-l privește pe Andrei Pușcașu, nu putem să spunem decât că acesta a încercat o tentativă de a ajunge la CSMS Iași, dar nu știm ce a reușit să facă pe acolo, însă el este hotărât să găsească o formație de…primul eșalon!

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Pe aceeași temă