Cezar Lungu s-a decis în privința viitorului său. Portarul a dat răspunsul oficial conducătorilor Dunării Călărași

Dunărea Călărași se va baza, cel puțin în noul sezon al Ligii 2, și pe unul dintre cei mai importanți jucători pe care i-a avut în ultimele două ediții de campionat. Goalkeeperul Cezar Lungu (29 de ani), căruia îi expira contractul la finalul acestei luni, a acceptat în cele din urmă să își prelungească înțelegerea cu echipa prezidată de Bogdan Leu. Portarul a semnat un nou contract valabil pe următorii doi ani, până pe 30 iunie 2019.

„Mă bucur că până la urmă Cezar a acceptat să rămână la Călărași. Dunărea are nevoie de un portar ca el. A ajutat foarte mult echipa în acest sezon dându-ne tuturor siguranța de care aveam nevoie. Îi urez succes și în continuare și sunt convins că-și va face foarte bine datoria și în continuare”, a declarat președintele Bogdan Leu pentru site-ul oficial al Dunării.

Cezar Lungu se află la clubul Călărași din vara anului 2015. Până să îmbrace tricolul Dunării, a mai jucat la Steaua, Steaua II, Astra Giurgiu II, Astra, Sportul Studențesc, CSMS Iași și Academica Argeș.

În campionatul recent încheiat al Ligii 2, Cezar Lungu a apărat în 30 de meciuri pentru Dunărea.

Altfel, Dunărea Călărași a bifat până acum patru achiziții: atacanții Gelu Velici (25 de ani, ex Național Sebiș) și Valentin Buhăcianu (23 de ani, ex Atletico Vaslui) și mijlocașii Andrei Pușcașu (27 de ani, ex Dacia Unirea Brăila) și Silviu Pană (25 de ani, ex Olimpia Satu Mare).

Pe aceeași temă