„Ce Slatina? În Liga a 2-a vin doar la UTA”

22 Dec. 2011, 10:02 Bursa transferurilor
„Ce Slatina?** În Liga a 2-a vin doar la UTA

Campioana Provinciei este pe urma a mai multor fotbaliști, dar, până acum, nu se află în postura să oficilieze vreun transfer. Nu mai este demult un secret că unul dintre fotbaliștii doriți de „textiliști” este Adrian Voiculeț. Fostul golgheter al Ligii a 2-a a semnat în această vară un contract cu FC Brașov, însă a prins foarte puține minute pe teren pentru „stegari” în turul primului eșalon.

Deși a evoluat în deplasarea de la Mediaș, atacantul de 26 de ani nu are certitudinea că soarele va veni și pe strada sa de la primăvară și nu a abandonat gândurile de despărțire. „Deocamdată sunt sub contract cu Brașovul, conform acestuia mai am de jucat un an și jumătate aici, însă s-ar putea să ne despărțim în această iarnă. Cu domnul Șumudică nu am discutat nimic concret despre situația mea, vom vedea la revenirea din vacanță ce va fi”, ne-a mărturisit fostul utist.

Cât despre o posibilă revenire a sa în „alb-roșu”, valorosul atacant este cât se poate de clar: „Am văzut că s-a scris că aș putea ajunge la Slatina, dar nici se pune problema. Singura echipă pentru care aș juca și în Liga a 2-a este UTA. Am avut discuții cu Gio, mi-am exprimat doleanțele, acum vom vedea ce se va întâmpla. Oricum, ar fi greșit să se considere că dacă vin eu la Arad voi fi un fel de Salvatore della Patria. Până un alta, sunt jucătorul Brașovului, e greu de crezut că se va întâmpla ceva pe parcursul vacanței”, a adăugat Voiculeț, care a ținut să le transmită fanilor „Bătrânei Doamne” Sărbători Fericite.

sursa: Sport Arad

22 Dec. 2011, 10:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă