Catanzariti promite două-trei achiziții încă de la reunirea lotului

04 Jan. 2012, 18:03 Bursa transferurilor
Catanzariti promite două-trei achiziții** încă de la reunirea lotului

Utiștii recuperează din mers timpul pierdut, nu neapărat din vina lor, în luna decembrie. Echipa emblemă a Aradului nu a reușit să oficializeze nicio achiziție până la finalul anului, însă 2012 pare a începe bine pentru „alb-roșii”.

Președintele Giovanni Catanzariti spune că până luni, când Roland Nagy, Dan Stupar și Dan Țapoș vor conduce primul antrenament al anului în Calea Aurel Vlaicu, sunt mari șanse ca două sau trei dintre „țintele” perioadei de transferuri a iernii să se concretizeze. „Am promisiuni că până vineri vom semna primele două contracte. Îi aștept pe fotbaliști la Arad pentru a parafa înțelegerile verbale încheiate cu câteva săptămâni în urmă. Duminică, ar mai trebui să finalizăm negocierile cu încă un fotbalist important, așa că există mari șanse ca antrenorii să aibă la primul antrenament trei dintre cei cinci fotbaliști solicitați în această iarnă. Nu doresc să dau nume, fiindcă riscăm să intre pe fir și alte cluburi cu scopul de a ne încurca socotelile”, spune președintele „textiliștilor”, care, în schimb, recunoaște că dacă va reuși toate cele trei mutări, echipa se va întări în toate compartimentele: apărare, mijloc și atac.

Conform propriilor declarații, utiștii vor mai căuta să-și asigure serviciile a încă unui mijlocaș ofensiv și atacant, numai că lucrurile se complică puțin, atâta timp cât cei vizați sunt încă sub contract cu alte grupări. Intenția „textiliștilor” ar fi ca cel târziu până pe 22 ianuarie, data plecării echipei în cantonamentul de la Moneasa, lotul pentru retur să fie complet, chiar dacă „oficialii” arădenilor nu exclud o ultimă „lovitură” pe piața transferurilor pe finalul lunii februarie.

Sursa: Sport Arad

04 Jan. 2012, 18:03 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă