Catanzariti îl vrea pe Mara din două motive! ”Se știe că ducem lipsă”

12 Jan. 2012, 17:02 Bursa transferurilor
Catanzariti îl vrea pe Mara din două motive! **

Giovanni Catanzariti a recunoscut că insistă să-și asigure serviciile lui Bogdan Mara din mai multe motive. Președintele UTA-ei spune că ar rezolva mai multe probleme odată cu aducerea experimentatului atacant, care a mai îmbrăcat tricoul Campioanei Provinciei între vara lui 2006 și iarna lui 2007.

„Pe lângă calitățile incontestabile de fotbalist, Mara este un adevărat lider printre jucători. Se știe că ducem lipsă de un adevărat lider în vestiar, Bogdan ar putea fi omul potrivit. I-am oferit un contract de jucător pe un an și jumătate, dar ne-am dori ca el să rămână în stafful nostru”, a precizat șeful „alb-roșiilor”.

Din informațiile noastre, de când a fost la Arad și și-a manifestat interesul pentru proiectul expus de conducerea utistă, telefonul fostului internațional sună în continuu. Bogdan Mara este curtat de Dinamo, Astra Ploiești sau Chindia Târgoviște, toate aceste grupări având avantajul că activează în Capitală, sau în apropierea acestuia. Așa cum a declarat chiar el, fotbalistul de 33 de ani va ține cont de părerea soției sale, care de curând l-a făcut tată de gemeni, băiat și fetiță.

Sursa: Sport Arad

12 Jan. 2012, 17:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă