Cânu s-a antrenat cu ACS Poli și urmează să semneze

Cânu s-a antrenat cu ACS Poli** și urmează să semneze

Timișorenii au ajuns la un acord verbal cu Gabriel Cânu. Fundașul central care a mai trecut pe la vechiul club Politehnica s-a pregătit ieri după-amiază sub comanda lui Dan Alexa și urmează să-și pună semnătura pe contractul de joc.

Cânu a ajuns din nou în Banat după ce în sezonul trecut a evoluat pentru Ceahlăul. La nemțeni a bifat 26 de jocuri și a marcat două goluri în sezonul trecut. În vârstă de 33 de ani, stoperul bucureștean a mai trecut printre altele pe la FC Național, FC Vaslui și Baia Mare, dar a prins și o perioadă bună în tricoul alb-violet în perioada 2005-2008. Pentru Poli a jucat de 75 de ori și a marcat șase goluri. El urmează să semneze împreună cu ceilalți doi jucători, prezentați ca certitudini: brazilianul Carlos Eduardo și sârbul Milan Stavric. În cazul acestora se așteaptă rezultatele medicale pentru a confirma că sunt apți de performanță.

Ahmetovic și Kneeshaw, ultimii reveniți

Alături de Alin Șeroni, la antrenamentul de ieri și-au făcut apariția și bosniacul Esmir Ahmetovic și englezul Wilson Kneeshaw, care au ratat din diferite motive primele ședințe de pregătire. Aceștia au fost prezenți și la vizita medicală de dimineață, una ratată în schimb de Souleymane Keita. Senegalezul se va prezenta însă astăzi la Policlinica pentru Sportivi, alături de Gabriel Cânu. În cazul lui Șeroni acesta a primit liber pentru a-și negocia transferul (în Ucraina), unul care a intrat deocamdată în impas. În aceste condiții s-a deschis o portiță pentru Cristian Scutaru, care ar putea părăsi clubul zilele următoare.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă