Cantonamentul de la Mogoșoaia al Unirii a fost anulat. Mihalcea nu l-a păstrat pe Pădurețu

Cantonamentul de la Mogoșoaia al Unirii a fost anulat.** Mihalcea nu l-a păstrat pe Pădurețu

Unirea Slobozia avea plănuit, începând cu 29 ianuarie 2015, un cantonament la Mogoșoaia. Din păcate, anumite acțiuni federale derulate în aceeași perioadă au făcut ca Adrian Mihalcea să schimbe planul de pregătire și să decidă ca echipa să rămână acasă.

Cum până la reluarea campionatului au mai rămas ceva mai mult de trei săptămâni, singurele deplasări care se vor mai face vor fi generate de partide de verificare. Cu privire la amicale, Unirea a jucat miercuri, 28 ianuarie 2015, cu Înainte Modelu, de care a trecut cu 2-0, ambele goluri fiind marcate de noua achiziție Bogdan Ungureanu.

Adrian Mihalcea i-a folosit în prima repriză pe: L. Dobre – S. Stan, R. Soare, G. Lazăr, C. Toma – Drăguț, Macare, Bolat, O. Ursu – R. Chelaru, B. Ungureanu. În repriza secundă au jucat: Măstăcan – Ibrian, Hristian, G. Lazăr, L. Pîrvu – S. Stan, I. Alexe, Bolat, Cositoru – D. Gheorghe, V. Stanciu.

În partea a doua au fost folosiți tinerii Laurențiu Pârvu, 19 ani, împrumutat în tur la Abatorul și Ionuț Cositoru, mijlocaș lateral, de 17 ani, promovat de la juniori.

În altă ordine de idei, s-a renunțat la ideea cooptării în lot a lui Răzvan Pădurețu, mutările certe la momentul actual fiind: Chelaru, Ungureanu, Stanciu, Ursu și Chebac. Azi, de la ora 12, Unirea joacă un nou meci amical, adversară fiindu-i a doua echipă a Concordiei Chiajna.

Sursa: Independent Online

Pe aceeași temă