Campioana Astra continuă transferurile din Liga 2. Doi jucători de la „U” Cluj au semnat cu giurgiuvenii

Campioana Astra continuă transferurile din Liga 2.** Doi jucători de la

Aflată într-o situație financiară extrem de delicată, la un pas de faliment, dar având șansa de a participa tot în campionatului Ligii 2, chiar dacă a retrogradat în Liga 3, Universitatea Cluj continuă căderea liberă și pare că nu mai are niciun viitor. Clubul ardelean își pierde jucătorii pe bandă rulantă și nu reacționează în niciun fel. Doi dintre fotbaliștii pe care i-a scăpat printre degete în această vară au semnat cu Astra Giurgiu, campioana României.

Declarați liberi de contract de Camera Națională a Litigiilor din cadrul FRF după ce Universitatea Cluj nu i-a plătit, Radu Crișan (20 ani) și Mihai Butean (19 ani) au semnat cu Astra, informează actualdecluj.ro. Fundașul, respectiv mijlocașul au ajuns deja la echipa giurgiuveană și au început pregătirea sub comanda lui Marius Șumudică, în cantonamentul din Slovenia.

Radu Crișan, Mihai Butean, Andreas Calcan (22 ani, mijlocaș), Roland Niczuly (20 ani, portar), Robert Keresztes (20 ani, atacant), Alin Mutu (21 ani, fundaș), Răzvan Greu (21 ani, mijlocaș) și Marvin Schieb (19 ani, atacant) sunt jucătorii pe care Universitatea Cluj i-a pierdut în ultimul timp după ce Camera Națională a Litigiilor din cadrul FRF i-a declarat liberi de contract, deoarece clubul nu și-a putut plăti restanțele salariale față de ei.

Astra l-a mai transferat din Liga 2 în această vară și pe Silviu Balaure (20 ani), mijlocaș de la FCM Baia Mare.

27 de meciuri și 2 goluri are Radu Crișan bifate la „U” Cluj în campionatul recent încheiat

29 de meciuri a strâns Mihai Butean în tricoul Universității Cluj în ultimul sezon de Liga 2

Foto: actualdecluj.ro

Pe aceeași temă