Căinari a semnat pe doi ani cu Pojorâta: „Am găsit oameni de cuvânt”

Căinari a semnat pe doi ani cu Pojorâta:**

Înregimentarea lui Cornel Căinari reprezintă fără-ndoială cel mai răsunător transfer reușit de nou-promovata Bucovina Pojorâta în această vară. Humoreanul în vârstă de 26 de ani nu a stat prea mult pe gânduri când a fost solicitat de gruparea suceveană, reziliind fără prea mari regrete contractul pe care-l avea cu SC Bacău, formația unde a evoluat în ultimele 18 luni.

„Nu-mi pare rău că am revenit pe meleagurile natale, cu toate că am mai fost solicitat în ultima perioadă și de alte cluburi de Liga a II-a. Am găsit oameni de cuvânt la Pojorâta, iar până în prezent sunt super mulțumit de cum decurg lucrurile aici. Suntem o echipă mică și poate mulți ne consideră outsideri, însă alcătuim un grup unit, toată lumea fiind decisă să se dăruiască la maxim pentru a dovedi că prezența noastră în eșalonul al doilea nu este întâmplătoare”, a declarat Căinari.

„Nimeni nu a făcut rabat de la efort la antrenamente”

În dorința de a pregăti cum se cuvine viitorul sezon al Ligii a II-a, nou-promovata Bucovina Pojorâta a efectuat timp de o săptămână și jumătate un stagiu de pregătire centralizată, unde s-a pus accent pe acumulările fizice. Vineri, după încheierea cantonamentului, fotbaliștii au fost anunțați că au primit trei zile libere, urmând ca astăzi, cu începere de la ora 17:00, să susțină un interesant meci amical la Piatra Neamț, în companiei echipei locale Ceahlăul.

„Sunt mulțumit de modul în care s-au comportat băieții în stagiul de pregătire centralizată. Toată lumea e conștientă că ne așteaptă un campionat foarte dificil, așa că nimeni nu a făcut rabat de la efort la antrenamente. Singura îngrijorare este cauzată de accidentările a doi fotbaliști foarte importanți pentru noi, este vorba de fundașul central Aurel Prundean, care este și căpitanul echipei și de golgeterul Vali Buhăcianu”, a declarat antrenorul principal al Bucovinei, Dănuț Mândrilă.

Cu ocazia jocului test cu Ceahlăul, sucevenii îl vor testa pe Ovidiu Tăcuțanu, un apărător central ce provine de la Știința Miroslava.

Nu mai puțin de șapte fotbaliști noi au ajuns la Pojorâta în intersezon, este vorba de mijlocașii Cornel Căinari de la CS Bacău și Traian Jarda de la Gloria Bistrița, Petru Mercaș (mijlocaș central) și Robert Martin (atacant), ambii de la LPS Suceava, Stejărel Vișinar, un mijlocaș stânga de la Șomuzul Fălticeni, ce a trecut pe la Sporting Suceava, Marius Coman, un atacant băimărean ce aparține de CFR Cluj și fundașul ieșean Armand Onică.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă