Bunoza s-a sucit. ACS Poli a ratat transferul fundașului din cauza politicii salariale

Timișorenii au fost duminică aproape de prima mutare a verii, una care s-ar fi dovedit importantă. Fundașul Gordan Bunoza a fost cu un pas în curtea lui ACS Poli, dar negocierile s-au împotmolit în ultima clipă din cauza banilor. Jucătorul care a impresionat la Dinamo în retur aparține de Pescara.

Ieri, bănățenii l-au avut pentru câteva clipe ca și semnat pe Gordan Bunoza. Daniel Stanciu, care l-a dorit mult și la Timișoara pe jucătorul croato-bosniac, a obținut acordul italienilor de la Pescara pentru discuții. Fundașul putea fi împrumutat, dar când înțelegerea părea ca și parafată, totul a căzut. Jucătorul a și fost anunțat de unele surse ca fiind deja înregimentat de ACS Poli. Conform informațiilor noastre, Bunoza a fost însă nemulțumit de oferta financiară a câștigătoarei Seriei a II-a.

De altfel e cunoscută politica de salarizare a bănățenilor, care oferă banii la timp, dar nu și salarii la nivelul primelor clasate din Liga 1. Fotbalistul de 27 de ani a fost considerat chiar cel mai bun dinamovist în returul Ligii 1, iar Stanciu a afirmat că la Pescara, echipă care luptă pentru promovarea în Serie A, jucătorul primește în jur de 15.000 de euro lunar.

ACS Poli a început discuții preliminare și pentru aducerea altor jucători, precum Dorin Goga, Ianis Zicu, Daniel Niculae sau Robert Veselovsky.

Dinamoviștii spun că nu mai sunt interesați de Bunoza

Conform ProSport, Dinamo era interesată în urmă cu câteva săptămâni de păstrarea lui Bunoza, faptul că jucătorul a negociat cu ACS Poli i-a făcut pe „câini să-și schimbe la 180 de grade poziția. „Nici nu mă interesează unde pleacă Bunoza. A fost împrumutat de fosta conducere. Nu mă interesează dacă pleacă la Timișoara sau la Real Madrid. Dacă Bunoza ne interesa, îi făceam o ofertă, dar nu am făcut de niciun fel. Jucătorii din vestiar nu ne-au ajutat cu nimic. Ne interesează jucători care să ne ajute”, a declarat Dinu Gheorghe, directorul general al bucureștenilor, la Digi Sport.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Pe aceeași temă