Buga nu pleacă la Corona! Neculaie: „Ce să caute acolo?”

Buga nu pleacă la Corona!** Neculaie:

• Ioan Neculaie spune că „Pele” va continua la FC Brașov
• „Ce să caute Buga la Corona? E jucătorul nostru și va continua aici”, spune patronul lui FC Brașov

După un sezon excelent în care a fost golgheterul echipei cu 11 reușite, Mugurel Buga a încheiat contractul cu FC Brașov. Intrat în atenția celor de la Corona, Buga își va prelungi contractul cu FC Brașov, cel puțin așa susține patronul „stegarilor”, Ioan Neculaie.

„Ce să caute Buga la Corona? E jucătorul nostru și va continua aici. Nici măcar nu se pune problema ca Buga să nu continue la FC Brașov. Zotta o să discute cu el în aceste zile și îi vom face un nou contract. De ceilalți jucători aflați la final de contract, știu că unii vor continua, iar alții vor pleca. E problema lui Zotta să rezolve aceste probleme”, spune Neculaie.

Patronul lui FC Brașov a negat vehement varianta unor discuții cu un investitor interesat de clubul brașovean. „Nici vorbă de așa ceva. Unde se mai găsește un prost ca mine să investească în fotbal?”, a încheiat Neculaie.

Până la reunirea echipei, programată pe 17 iunie, oficialii clubului brașovean doresc să finalizeze discuțiile cu jucătorii aflați la final de contract, dar și să organizeze un trial de selecție cu mai mulți jucători străini care vor susține probe de joc.

Altfel, programul de vară va include și un cantonament extern, iar cea mai convenabilă destinație din punct de vedere financiar pare a fi la acest moment Slovenia.

Sursa: Monitorul Expres

Pe aceeași temă