Bucur și Neagu se antrenează cu UTA

11 Jan. 2012, 13:07 Bursa transferurilor
Bucur și Neagu** se antrenează cu UTA

O singură zi s-au lăsat așteptate noile nume importante în tabară „Bătrânei Doamne”. De marți, Roland Nagy și Dan Stupar contează la antrenamente pe Florin Hidișan, Cătălin Bucur și George Neagu (foto). Dacă primul a întârziat din motive obiective la reunirea echipei sale, ultimii doi și-au ridicat actele de la fostele lor echipe. Mijlocașul Bucur și-a încheiat conturile cu Arieșul Turda, iar fundașul Neagu, care la nevoie ar putea fi folosit și în linia mediană pe banda stângă, nu va mai evolua la CS Mioveni din această iarnă.

„Miercuri, vom semna contractele cu cei doi, ei vor deveni primele noastre achiziții. Încetul cu încetul, ne facem lotul pentru retur, mai așteptăm încă doi-trei jucători, în special în atac. Sper ca Mara să accepte oferta noastră, mai punem lângă el încă un atacant bun și unul – doi tineri de perspectivă și lotul va fi complet”, anunță Giovanni Catanzariti.

Președintele UTA-ei se declară deja un fan al unui jucător sosit în probe luni. „Cărpinișan mi se pare un fotbalist foarte interesant la 19 ani. Are multă vână, se vede că-și dorește mult să se impună la o echipă importantă din fotbalul românesc”, spune italianul despre fostul jucător al Brăneștiului. Lângă Muscă și Caldarola, jucători mai puțin cunoscuți au mai sosit azi și Mocanu (fundaș central, ex. FC Vâlcea și Damila Măciuca) și româno-americanul Vărdaru (mijlocaș central-dreapta, ex. Gloria Bistrița).

De azi a revenit la antrenamente și Norbert Varga, fotbalist care va trebui să muncească din greu pentru statutul de titular. „Deși mai simte o jenă la genunchi, Varga s-a pregătit normal marți. Îl așteptăm și pe Chindriș alături de noi, dar, în cazul său, fizioterapeutul Cristi Dărău ne-a recomamdat să avem răbdare și să-l reintroducem treptat în efort”, ne-a mărturisit Roland Nagy. Varga și Chindriș s-au operat la genunchiul drept în luna octombrie a anului trecut, primul de menisc, iar cel de-al doilea pentru refacerea ligamentelor anterioare.

„Alb-roșii” au efectuat două antrenamente în cursul zilei de marți, ambele pe terenul sintetic „Șega”. Fiindcă se bazează pe aproximativ 30 de jucători, antrenorii „textiliști” își permit să organizeze un prim meci în familie chiar mâine după-amiază.

Sursa: Sport Arad

11 Jan. 2012, 13:07 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă