„Bucur poate fi considerat fotbalistul UTA-ei”

07 Jan. 2012, 13:49 Bursa transferurilor

Vacanța se apropie de sfârșit pentru fotbaliștii „Bătrânei Doamne”, care luni vor transpira la primul antrenament al noului an. La începutul săptămânii, conducerea „textilistă” vorbea despre două-trei achiziții certe până la reluarea pregătirilor, însă lucrurile nu decurg tocmai conform planului.

Până la această oră, Roland Nagy și Dan Stupar au siguranța că vor conta pe un singur fotbalist de pe lista de achiziții încă din prima zi de lucru. „Doar Bucur poate fi considerat fotbalistul UTA-ei. El are actele în mână, am bătut palma, iar luni vom semna contractul la Arad. Cu un alt jucător dorit de noi au apărut complicații, iar cu un al treilea vom ști doar luni dacă ne înțelegem de abia duminică. Însă, pentru săptămâna viitoare sperăm să mai concretizăm două-trei transferuri”, a precizat Giovanni Catanzariti, care a mai chemat în probe și doi foști jucători tineri ai Ceahlăului Piatra Neamț.

Până una alta, UTA poate fi mulțumită că și-a asigurat serviciile unui fotbalist pe care și-l dorește demult și care i-a venit de hac în destule confruntări directe. Din postura de jucător al lui FC Bihor și Arieșul Turda, Cătălin Bucur a făcut mai mereu diferența în confruntările cu „textiliștii”. La 28 de ani, fotbalistul va îmbrăca în sfârșit tricoul „alb-roșu”, creându-le o mare concurență mijlocașilor ofensivi ai arădenilor.

Sursa: Sport Arad

07 Jan. 2012, 13:49 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă