Bucovina Rădăuți a renunțat la 6 jucători!

Bucovina Rădăuți** a renunțat la 6 jucători!

Bucovina Radauti a renuntat in pauza competitionala din aceasta iarna la sase dintre componentii lotului cu care a abordat turul campionatului Ligii a III-a. Astfel, in urma unei analize facute recent de catre conducerea clubului de pe Municipal, „galben-albastrii” au decis sa se desparta de Flavius Gucianu, Bogdan Hutanu, Costantin Colban, Sergiu Amariei, Razvan Plesca si portarul Valentin Prutean.

Daca primii doi de pe lista de mai sus, Gucianu si Hutanu, au pierdut contactul cu gruparea radauteana inca din primele etape ale sezonului de toamna, iar Colban, Amariei si Plesca au prins arareori lotul, indepartarea portarului Valentin Prutean este una surprinzatoare in conditiile in care aceasta a fost titular intre buturile Bucovinei in majoritatea partidelor din tur. Antrenorul radautenilor, Lucian Burlacu, a explicat insa ca goalkeeperul in varsta de 22 de ani a fost pus pe liber pe motive de indisciplina.

„Prutean a aparat bine, a facut si gafe in tur, dar una peste alta a avut o atitudine necorespunzatoare, motiv pentru care am decis sa ne despartim de el”, a spus Lucian Burlacu.

Chiar daca a ramas cu doi portari lipsiti de experinta in cadrul lotului, Victor Bujdei si Marius Galan, tehnicianul gruparii radautene a exclus varianta unui eventual transfer a lui Catalin Pascal, goalkeeper ce a fost recent pus pe liber de divizionara secunda Rapid Suceava.

„Avem doi portari tineri, ambii sub 21 de ani, carora vrem sa le acordam incredere in retur. Nu se pune problema sa-l aducem pe Pascal. De altfel, momentan nu ne intereseaza vreun jucator din cei pusi pe liber in aceasta iarna de Rapid”, a mai spus Lucian Burlacu.

La capitolul veniri, antrenorul „galben-albastrilor” are in vedere cativa jucatori din ligile judetene printre care fundasul Iliuta Tugui (Bradul Putna) si atacantul Valentin Buhacianu (Dorna Vatra Dornei), cel care toamna trecuta stabilea un record in Liga a V-a, cu noua goluri marcate intr-un singur meci de campionat.

„Suntem in discutii cu vreo patru jucatori din zona noastra. Buhacianu este un jucator care poate creste. Incercam sa-l convingem sa vina la noi”, a precizat Burlacu.

Tehnicianul celor de la Bucovina Radauti a negat zvonurile legate de o eventuala plecare a mijlocasului Ionel Stoian la divizionara secunda Rapid. „Nu mai pleaca nimeni de la noi. Stoian este un baiat disciplinat, dar care are inca destule lacune. Abia a debutat la nivelul Ligii a III-a. Mai are nevoie de ceva experinta”, a spus Lucian Burlacu.

Tehnicianul gruparii radautene a programat reunirea lotului de jucatori pentru data de 21 ianuarie, urmand ca la sfarsitul lunii „galben-albastrii” sa plece un stagiu centralizat de pregatire la Sucevita.

Sursa: Gazeta de Suceava

Pe aceeași temă