Briceag a semnat cu CSU Craiova: „Este un vis devenit realitate”. Cât va câștiga fostul jucător al CSM-ului

Briceag a semnat cu CSU Craiova:

Fundașul stânga Marius Briceag a fost prezentat azi oficial la noua sa echipă, CS Universitatea Craiova, semn că Dinamo a fost convinsă să renunțe la contractul pe care îl avea iscălit cu jucătorul.

CSM Râmnicu Vâlcea l-a cedat încă din vara trecută pe Briceag la Craiova, contra unei sume de transfer de 100 mii euro. Inițial, însă, jucătorul semnase un contract și cu Dinamo și era astfel pasibil de o suspendare drastică.

„Semnarea contractului cu Universitatea Craiova este un vis devenit realitate. Este un pas înainte în cariera mea. Am venit la o echipă mare, cu tradiție. Sper să fac o treabă cât mai bună, să ajut echipa, să nu dezamăgesc. Concurența cu Bogdan Vătăjelu este benefică, reprezintă o motivație în plus. Mi-aș dori ca în acest sezon să terminăm în primele cinci, iar la anul să tragem și la campionat” a declarat azi jucătorul pentru siteul oficial al clubului

Vânzarea lui Briceag este prima afacere bună făcută de CSM Râmnicu Vâlcea, care, la intervenția lui Gheorghe Constantin, l-a luat gratis pe jucător în urmă cu doi ani de la FC Argeș Pitești.

Jucătorul a parafat cu Craiova un contract valabil pe trei sezoane și jumătate, valabil de la 15 ianuarie 2015. Conform contractului semnat de jucător și clubul de Liga 1, Marius Briceag va primi în prima jumătate de an un salariu de 2.000 euro net. Salariul jucătorului va crește progresiv începând din vara viitoare, 3.000 euro net în sezonul următor, 3.500 euro net pentru sezonul 2016-2017 și 5.000 euro net pentru ultimul an de acord! Contractul cuprinde bonusuri importante pentru jucător pentru fiecare joc în care este titular, intră din postura de rezervă sau este doar înscris pe foaia de arbitraj, dar și la eventuala câștigare a unui trofeu pe plan intern sau la calificarea clubului în grupele Europa League sau grupele Champions League.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Pe aceeași temă