Breaza, colonie italiană

28 Jul. 2009, 15:28 Bursa transferurilor
Breaza,** colonie italiană

După cantonamentul centralizat de la Câmpina și după cele două zile libere acordate drept" bonus" pentru modul în care s-au pregătit în acestă perioadă, antrenorul Florin Stăncioiu a pus, din nou, “ biciul" pe elevii săi, săptămâna debutând cu un antrenament la intensitate maximă!
 

 

Directorul tehnic al formației Tricolorul Breaza încă nu a stabilit lotul de jucători cu care va aborda turul actualei ediții de campionat, asupra numelor fotbaliștilor respectivi urmând să se pronunțe la finele acestei săptămâni. De altfel, în discuția purtată ieri acesta a declarat: “Aștept să mai vină patru fotbaliști italieni, azi sau mâine. Este vorba despre un fundaș central, un mijlocaș de bandă, dar și doi atacanți, unul dintre aceștia fiind un golgheter de temut de la nivelul primelor doua ligi din campionatul Italiei!"
 

 

Brezenii vor susține, miercuri, un meci amical cu formația din Liga A Prahova, Unirea Câmpina, iar sâmbătă – și nu joi așa cum se stabiliseră inițial – vor întâlni gruparea CS Ovidiu – Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi", ambele jocuri urmând a se disputa pe stadionul “ Parc" din Breaza.
 

 

Sursa: ziarulprahova.ro
 

28 Jul. 2009, 15:28 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă