Brașoveanu așteaptă oferta Oțelului pentru Munteanu

11 Jan. 2012, 15:46 Bursa transferurilor
Brașoveanu așteaptă oferta Oțelului** pentru Munteanu

După ce s-a antrenat în prima parte a anului trecut cu Sportul Studențesc, echipă la care spera să facă pasul către Liga I în această iarnă, mijlocașul Dunării Galați, Vali Munteanu, s-a săturat să aștepte răspunsul bucureștenilor și și-a găsit o altă echipă din primul eșalon la care să-și încerce norocul. Munteanu se antrenează momentan cu Oțelul Galați.

Brașoveanu a precizat că în cazul mijlocașului Vali Munteanu, care se antrenează cu Oțelul, așteaptă o ofertă concretă până vineri, altfel nu va fi lăsat să plece cu lotul campioanei în cantonamentul de la Poiana Brașov.

În cazul în care acest transfer se va perfecta, cei de la Dunărea doresc să păstreze cel puțin 40 la sută din drepturile federative. „Aceasta este politica clubului nostru, nu cedăm niciun jucător fără să-l avem în coproprietate. În liga a doua cota jucătorilor este foarte scăzută, prețurile sunt foarte mici în comparație cu valoarea lor. Preferăm să-i dăm pe sume mai mici acum și să câștigăm mai mult dintr-un eventual transfer ulterior, așa cum s-a întâmplat cu Ropotan, Izvoranu sau Bourceanu”, a declarat Brașoveanu pentru Viața Liberă.

11 Jan. 2012, 15:46 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă