Bozidar Cosic, așteptat la malul Dunării

14 Aug. 2011, 20:30 Bursa transferurilor
Bozidar Cosic,** așteptat la malul Dunării

După ce i-a adus pe fundașii centrali Rareș Vârtic și Marius Bălău, iar Sergiu Muth este așteptat zilele acestea la malul Dunării, antrenorul Cosmin Bodea îl vrea la Gaz Metan Severin și pe Bozidar Cosic.

Sârbul de 29 de ani a jucat sezonul trecut la Concordia Chiajna, după ce mai evoluase în România la CS Otopeni și Petrolul Ploiești. La echipa severineană va ajunge și un atacant camerunez.

„Mai am nevoie de un fundaș central și de un vârf. Am obținut împrumutul lui Muth de la Mediaș, dar pe jucător nu l-am văzut la față”, a precizat Bodea.

În amicalul cu Minerul Mătăsari (2-1), primul disputat vara aceasta la Severin, Bodea a operat numeroase modificări, începând cu portarul, în timp ce mijlocașul la închidere Milan Mitic a fost retras, fiind utilizat pe postul de fundaș dreapta.

Dacă în mandatul lui Gane echipa începea meciurile cu Neagoe – Firoiu (Roșianu), Irimescu (Nicola), Crușoveanu, C. Bogdan, în noul sezon ar putea evolua în formula Ștețca – Olah (Mitic), Bălău (Muth), Vârtic (Cosic), L. Rusu.

articol scris de Mircea OGLINDOIU

14 Aug. 2011, 20:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă