Botoșăneanul Acsinte din liga a doua la Dinamo!

30 Jun. 2009, 17:50 Bursa transferurilor
Botoșăneanul Acsinte** din liga a doua la Dinamo!

Florin Acsinte (foto, în albastru) va sosi în această seară la București pentru a se prezenta la pregătirile celor de la Dinamo. Fundașul stânga în vârstă de 22 de ani este dorit la echipa din Ștefan cel Mare și va fi testat în perioada de pregătire imediat următoare de către antrenorul Dario Bonetti. Oficialul echipei FC Botoșani, Cornel Șfaițer, fan declarat al clubului bucureștean, a fost contactat în aseară de către Cristi Borcea în privința unui eventual transfer al jucătorului, iar acesta a dat asigurări că jucătorul în vârstă de 22 de ani poate face față rigorilor primului eșalon.
 

 

"M-a sunat Cristi Borcea și m-a întrebat dacă face față. I-am spus să-l ia în pregătire și să se convingă că Acsinte este peste fundașii de bandă stânga pe care îi are în acest moment", a declarat Cornel Șfaițer pentru fcbotosani.ro.

 

Jucătorul originar din Botoșani s-a arătat încântat de posibilitatea de a evolua în Liga I, însă nu i-a venit să creadă că este vorba de Dinamo. "Nu mă mulțumesc doar să merg în pregătire cu Dinamo. Vreau să joc pentru Dinamo și să-i conving pe cei de acolo că am valoare de Dinamo. Este o șansă uriașă pe care mulți nu o au și de care vreau să profit. În Liga I poate am crezut că voi ajunge, însă la Dinamo, niciodată”, a declarat Florin Acsinte.
 

 

În ciuda vârstei fragede, fiind născut pe 10 aprilie 1987, Acsinte este om de bază la FC Botoșani de peste doi ani. S-a impus ca titular pe banda stângă după plecarea veteranului Trofin la Drobeta în pauza de iarnă a sezonului 2006-2007.
 

 

articol scris de Ciprian Redinciuc
 

30 Jun. 2009, 17:50 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă