OFICIAL | Deian Sorescu a semnat cu Dinamo. EXCLUSIV | Ce salariu va primi fotbalistul de 20 de ani de la ASU Poli

Dinamo a anunțat transferul mijlocașului de 20 de ani, Deian Sorescu, cel care a acceptat un contract pe patru ani cu echipa din „Ștefan cel Mare”. Conform surselor ProSport, ce mai noi dintre „câini” va încasa 5.000 de euro lunar, încadrându-se în media salarială a echipei. ASU Poli nu va primi niciun ban pe Sorescu, fiindcă jucătorul era în ultimele șase luni de contract și devenea liber la vară.

Despre Sorescu s-a spus că l-ar fi dorit și FCSB, dar că ar fi fost deturnat în ultima clipă de Dinamo. În realitate, vicecampioana României a ochit din prima un alt jucător de la ASU Poli Timișoara.

11 goluri și 28 de meciuri, în toate evoluând ca titular, sunt cifrele din acest sezon ale lui Deian Sorescu la ASU Poli. Mijlocașul ofensiv e unul dintre cei mai buni jucători ai echipei suporterilor, fiind și golgheter.

Transferul lui Sorescu a fost anunțat oficial pe site-ul lui Dinamo: „FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul mijlocașului ofensiv Deian Sorescu (20 de ani) la clubul din Ștefan cel Mare.

Născut pe 29 august 1997, Deian Sorescu a debutat în urmă cu doi ani în Liga 1 Betano pentru ACS Poli Timișoara și a evoluat în acest sezon competițional pentru divizionara secundă ASU Poli Timișoara, 11 goluri și cinci pase decisive în 28 de meciuri din Liga 2.

Deian Sorescu a semnat un contract cu FC Dinamo București până la 30 iunie 2022, a anunțat directorul general al clubului din Ștefan cel Mare, Ionel Dănciulesu, pentru www.fcdinamo.ro.

11 goluri a marcat Sorescu în Liga 2 pentru ASU Poli Timișoara în acest sezon competițional. Noul mijlocaș dinamovist a avut evoluții remarcabile în eșalonul secund, reușind și cinci pase decisive pentru ASU Poli Timișoara.

7 meciuri a evoluat Sorescu pentru ACS Poli Timișoara în Liga 1 Betano. A debutat în prima ligă pe 16 mai 2016 în partida Petrolul Ploiești vs ACS Poli Timișoara, scor 3-2.

90 de minute a jucat Sorescu în Cupa României, în acest sezon, pentru divizionara secundă ASU Poli Timișoara. A adunat, de asemena, 90 de minute și în Cupa Ligii, la ACS Poli Timișoara, în meciul câștigat de bănățeni, 2-1 cu FC Viitorul pe 10 august 2016″, se arată în comunicatul emis de clubul alb-roșu. 

 

Pe aceeași temă