Boștină e unul dintre jucătorii în care FC Caransebeș își pune speranțele pentru evitarea retrogradării

Boștină e unul dintre jucătorii** în care FC Caransebeș își pune speranțele pentru evitarea retrogradării

FC Caransebeș a fost prima echipă din Liga 2 care a sunat adunarea. Gugulanii s-au reunit încă de miercuri la Stadionul Municipal din Parcul Teiuș, printre cei 12 jucătorii din lotul vechi la primul antrenament din 2015 au participat și mulți tineri veniți în probe, tot 12 la număr. Pe lângă aceștia, Alin Artimon a mai avut sub comandă și șapte fotbaliști în care se pune marea speranță că vor salva clubul de la retrogradare, însă cărora nu a vrut să le dea numele până când nu se vor semna actele cu ei. Tehnicianul bănățenilor a preferat să nu-i numească pe aceștia pentru a nu îi pierde în defavoarea altor echipe care ar putea intra pe fir între timp.  

„În momentul de față, noile achiziții se împart în două. E vorba despre o serie de jucători tineri, 12 la număr, pe care dorim să-i vedem, despre care avem anumite informații și care sunt într-o perioadă de probă. Până duminică (11 ianuarie – n.r.) vor sosi și cei cu care am încheiat înțelegeri verbale, care sper să se și materializeze cât mai repede. Decizia conducerii clubului este ca până luni să nu discutăm despre vreun nume. Sper ca până atunci, în 12 ianuarie, lotul să fie aproape de forma finală. Ce pot să spun în plus este că e vorba de o serie de șapte jucători, după socoteala mea, dintre care mulți au evoluat în Liga I, și sper că ei să ne aducă un plus de valoare și de puncte, în special”, a spus „principalul” caransebeșean Alin Artimon.

Conform radiotimisoara.ro, unul dintre cei șapte jucători în care FC Caransebeș își pune mari speranțe în realizarea obiectivului este Alexandru Boștină. Jucătorul născut la Timișoara și-a încheiat în această pauză competițională conturile cu Olimpia Satu Mare și acum este liber de contract. În vârstă de 24 de ani, atacantul care a mai jucat în cariera sa pentru Poli Timișoara și ACS Poli a marcat de trei ori pentru gruparea ardeleană în actuala stagiune a Ligii 2, două dintre aceste goluri fiind reușite chiar împotriva noii sale echipe din acest moment.

Din „vechea gardă”, la FC Caransebeș au rămas portarul Coca și jucătorii de câmp Goșa, Manea, Barbu, Bușu, Artean, Precup, Suru, Săulescu, Poiană, Lupu și Negoescu.

Pe aceeași temă