Bogdan Miron a stârnit interesul lui FC Brașov!

Bogdan Miron** a stârnit interesul lui FC Brașov!

Portarul Luceafărului Oradea, Bogdan Miron, este în atenția echipei FC Brașov anunță site-ul oficial al clubului bihorean. Evoluțiile constant bune din turul campionatului ale fotbalistului în vârstă de 22 de ani au făcut ca oficialii prim-divizionarei să se intereseze de serviciile acestuia.

La cei 1,91 metri și 89 kilograme pe care le are, Bogdan Miron i-a impresionat pe brașoveni, în tur, în tricoul Luceafărului, acumulând toate cele 1080 de minute, fiind printre puținii jucători din Liga a II-a care au fost integraliști.

La echipa orădeană Miron este pregătit de fostul internațional Marius Popa, cel care a activat în trecut la FC Bihor, FC Național, Poli Timișoara, Pandurii Târgu Jiu și U Cluj. „Popică” are cuvinte de laudă pentru elevul său. „Bogdan este un portar cu calități bune, un băiat de caracter căruia îi place să muncească și are un viitor frumos. Consider că poate face pasul spre o echipă de prima ligă, dar totul va depinde de el”, spune Marius Popa.

Pe vremea când era junior, în 2007, a activat timp de șase luni la echipa de juniori a clubului FC Porto.

După terminarea turului, site-ul nostru l-a inclus pe Bogdan Miron printre primii 10 portari din cei 48 care au activat în prima jumătate a competiției în cele două serii ale Ligii a II-a.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă