Bogdan ar putea ajunge la FC Olt

16 Aug. 2011, 22:13 Bursa transferurilor
Bogdan ar putea ajunge** la FC Olt

Gaz Metan Severin se va despărți de fundașul stânga Cosmin Bogdan, de mijlocașul Daniel Nicolae Oprea și de atacantul Bogdan Chirea, iar cei trei jucători ar putea fi împrumutați la colega de serie FC Olt. Noul antrenor Cosmin Bodea a renunțat astfel la jucătorul cu cele mai multe minute bifate în returul sezonului trecut sub comanda lui Jerry Gane.

Timișoreanul Cosmin Bogdan sosite în iarnă în Oltenia, de la CS Becicherecu Mic. Dacă Bogdan evoluase în toate cele 13 etape din retur, craiovenii Chirea și Oprea jucaseră 10, respectiv 3 meciuri. Echipa severineană l-a adus în schimb pe sârbul Bozidar Cosic, fundașul care sezonul trecut a evoluat la Concordia Chiajna urmând să semneze pe două sezoane. În schimb, apărătorul Sergiu Muth se lasă în continuare așteptat la malul Dunării, deși Gaz Metan Mediaș și-a dat acordul pentru împrumutul jucătorului.

Dacă în defensivă s-a întărit, antrenorul Cosmin Bodea caută soluții pentru ofensivă și testează zilele acestea doi atacanți africani, însă vrea să-l aducă și pe Cosmin Vancea de la FCM Tg. Mureș, echipă de la care au mai venit vara aceasta portarul Mihai Ștețca, fundașii Rareș Vârtic și Marius Bălău și mijlocașii Viorel Șaim și Alin Bițiș.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

16 Aug. 2011, 22:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă