Bițiș, ultimul plecat

19 Jan. 2012, 20:15 Bursa transferurilor
Bițiș,** ultimul plecat

După ce nu l-a convins pe antrenorul Marian Bondrea, echipa severineană a reziliat contractul lui Alin Bițiș, jucător care a evoluat 856 de minute în tur la Gaz Metan, pentru care a marcat și un gol. Și Rareș Vârtic (1068 minute) a părăsit malul Dunării.

„Bițiș a acceptat condițiile noastre și am încetat raporturile contractuale. Vârtic a primit un acord scris din partea conducerii, prin care se precizează că se poate antrena în această perioadă cu ce echipă dorește, iar dacă își găsește un club la care să evolueze vom rezilia contractul pe cale amiabilă”, a spus președintele Gheorghe Constantin despre jucători aduși vara trecută la Gaz Metan Severin, la propunerea antrenorului de la vremea respectivă, Cosmin Bodea.

Gaz Metan Severin s-a mai despărțit în această iarnă de golgheterul Laurențiu Claudiu Boroiban (874 minute – 6 goluri) și de căpitanul Alin Ștefan Vigariu (1144 – 1 gol), ambii transferați ulterior de contracandidata Alro Slatina, în timp ce fundașii Cosmin Crușoveanu (180 minute) și Paul Irimescu (61 minute) au semnat cu FC Olt. Alin Coțan (33 minute), Daniel Oprea și Alex Iordan, ultimii doi fără niciun minut jucat în campionat, au fost și ei disponibilizați, dar încă nu și-au găsit echipe la care să evolueze în retur. La doar 27 de ani, Oprea se gândește să renunțe la cariera de fotbalist și vrea să se dedice antrenoratului, situație în care ar putea prelua o grupă de juniori de la Gaz Metan. Mihnea Firoiu ar putea părăsi și el echipa severineană, care i-a transferat pe Silviu Bălace (FC Vaslui), Dan Ignat (FC Olt), Alex Dandea (CSM Rm. Vâlcea), Alex Marin (Juventus București), Alex Zaharia (Juventus București), Liviu Oșca (Inter Clinceni), Daniel Popescu (FC Hunedoara) și Paul Abba (Nigeria).

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

19 Jan. 2012, 20:15 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă