Bițiș se întoarce la Deva

31 Jul. 2009, 14:27 Bursa transferurilor
Bițiș** se întoarce la Deva

Mureșul Deva și FCM Târgu Mureș nu au negociat încă transferul mijlocașului, care acum este în pericol de a se mai realiza.
 

 

Deși s-a pregătit toată vara cu FCM Târgu Mureș, grupare pentru care chiar și-a dat acordul să evolueze în noul campionat, Alin Bițiș (la minge), golgheterul Mureșului din sezonul trecut, cu 12 goluri, s-ar putea întoarce la Deva. Transferul mijlocașului de 28 de ani a intrat în impas, deoarece oficialii grupării mureșene nu au ajuns sub Cetate pentru a negocia trecerea sa la FCM, fapt care l-a iritat la culme pe antrenorul principal al Mureșului, Gheorghe Barbu.

 

„Deși, în urmă cu două săptămâni, au promis că vor veni la Deva să discutăm condițiile transferului lui Bițiș, până acum niciunul dintre conducătorii de la Târgu Mureș nu a ajuns la Deva. Sunt niște nesimțiți. În aceste condiții îi vom cere jucătorului să se întoarcă la Mureșul”, a spus Barbu, care l-a sunat pe Bițiș și i-a explicat cum stă situația.
 

 

Bițiș: „Vreau la Târgu Mureș”
 

Fotbalistul și-a mai exprimat încă o dată intenția de a juca pentru Târgu Mureș, însă, în același timp, spune că nu i-ar lua mult timp să își facă bagajul și să se întoarcă la Deva, dacă cele două cluburi nu vor bate palma. „Din partea mea nu e nicio problemă. Eu vreau să joc la Târgu Mureș și aștept ca cele două cluburi să se înțeleagă între ele. Dacă nu vor ajunge la un consens, îmi voi face bagajul și mă voi întoarce la Deva”, a spus Bițiș, care care mai are un an de contract cu Mureșul.
 

 

Alin Bițiș a evoluat în trei meciuri test pentru FCM Târgu Mureș, pentru care a marcat un gol.
 

 

Azi, amical cu Gaz Metan Mediaș
 

 

În acest început de weekend, Mureșul Deva va disputa două meciuri amicale. Primul, în această seară, pe teren propriu, cu începere de la ora 18, în compania echipei din Liga 1 Gaz Metan Mediaș, iar mâine, în deplasare, de la ora 11, la Petroșani, cu Jiul. „Cei de la Mediaș ar fi trebuit să joace în prima etapă a Ligii 1, în deplasare la FC Vaslui, însă meciul a fost amânat, deoarece moldovenii au evoluat joi în preliminarile Ligii Europa. Ne-au solicitat pentru un joc test și nu am putut să-i refuzăm”, a explicat tehnicianul Mureșului, Gheorghe Barbu.

 

 

20.000

de euro este suma pe care Deva o solicită pentru cedarea lui Alin Bițiș
 

 

„Bițiș nu va pleca de la Deva gratis. Dacă cluburile nu se înțeleg la preț, el va reveni la Deva, cu care mai are contract încă un an”

Gheorghe Țurlea, director sportiv Mureșul Deva
 

 

Articol scris de Sami Tamaș
 

31 Jul. 2009, 14:27 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă