Bălace se autopropune la Timișoara

23 Dec. 2011, 11:25 Bursa transferurilor
Bălace se autopropune** la Timișoara

Fotbalistul de 33 de ani s-a despărțit de FC Vaslui și spune că ar vrea să joace din nou în Banat, chiar dacă echipa e în liga secundă.

Silviu Bălace a plecat pe ușa din dos de la FC Vaslui. Jucătorul de bandă stângă a jucat foarte puțin în turul de campionat și a plecat supărat pe antrenorul Viorel Hizo, dar și pe patronul Adrian Porumboiu, din cauza faptului că nu i-a plătit câteva rate din contract.

„La începutul campionatului chiar am jucat, am reușit să prind echipa, dar a venit acea accidentare. Acum sunt bine, mi-a expirat contractul cu Vaslui, nu l-am mai prelungit și chiar e un lucru bun că nu am rămas acolo. La Vaslui nu a mai venit Moșul de mult. Eu nici nu mai aștept. Sper să vină la ceilalți, dar va fi cam greu”, a declarat fostul fundaș stânga de la Poli.

Bălace a jucat patru ani la Timișoara și ar vrea să își încheie cariera în alb-violet, chiar dacă echipa e acum în liga secundă. „Nu știu unde voi juca în continuare, am discutat cu mai multe cluburi, acum să vedem ce se va concretiza. Aș accepta să joc și în Liga a II-a, mai ales la Timișoara, sută la sută. Am vorbit cu cei de aici, dar nu e nimic concret, e doar la stadiul de vorbe. Eu mi-aș dori să revin”, a spus fostul căpitan al lui Poli.

Articol scris de Radu FAUR

23 Dec. 2011, 11:25 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă