Ayza și Ciucă au urcat la Sinaia cu CS Mioveni!

Ayza și Ciucă** au urcat la Sinaia cu CS Mioveni!

CS Mioveni a plecat de ieri dimineață în cantona­ment la Sinaia, echipa cazându-se la Motel Națio­nal, locul tradițional de desfășurare a canto­na­men­telor de vară și de iarnă ale echipei din ultimii ani. Flavius Stoican a luat cu el la munte 27 de jucă­tori, însă lotul nu este însă definitivat.

Lotul deplasat de banca teh­ni­că a Mioveniului la Sinaia cu­prinde și câteva noutăți. Fără doar și poate, cea mai importantă nou­tate din lot este cea a bra­zi­li­anului Roberto Ayza, acesta re­venind la echipă după o ju­mă­ta­te de sezon pe­trecut în Liga I la Gloria Bistrița.

Ayza a încheiat conturile cu gruparea ardeleană încă de la finalul turului și de o săptămînă se pregătește cu e­ch­ipa lui Stoican, el revenind, practic, de unde a plecat în vară. Ayza ar fi una din soluțiile arge­șe­nilor pen­tru atac, el având, de altfel, un randament foarte bun pe acest post în anul în care Mio­veniul a promovat. 

Cea­laltă noutate din lot este cea a lui Mi­hai Vintilă, atacant care aparținea de CS Mioveni, dar care a fost îm­pru­­mutat în ultimele sezoane la Gi­rom Albota și la CSM Pitești. A­cum, atacantul a fost oprit de Stoi­can și are șanse mari să prindă e­chi­­pa în retur.

A venit Ciucă de la Dinamo

După ce a renunțat la serviciile portarului Octavian Popescu, Stoican pare să-i fi găsit deja un înlocuitor acestuia. Este vorba de Silviu Ciucă, goalkeeper care până acum a apărat buturile echipei Dinamo II. Ciucă s-a alăturat deja lotului galben-verde, fiind cu echipa în cantonament la Sinaia. „Suntem în discuții cu Ciucă și există mari șanse să semneze cu noi și să ne asigurăm serviciile lui în retur” ne-a spus, ieri, Flavius Stoican.      

Discuții pentru băiatul lui Buia

Tot de la Dinamo II, argeșenii mai vor un jucător. Este vorba de Darius Grazian Buia, nimeni altul decât fiul fostului jucător Romulus Buia, antrenor acum la FC Maramureș Baia Mare. Buia jr este ata­cant, a fost folosit la Dinamo II în mai multe meciuri și este și component al echipei naționale Under 18. „Au fost doar discuții până acum. Ne interesăm de el, dar ne trebuie un vârf care să aibă și expe­riență. Buia e tânăr, e la Dinamo II, însă a fost și în lotul primei echipe”, a spus Stoican.

Lotul Mioveniului deplasat la Sinaia

Portari: Dănălache, Ciucă, Preda, Oprea
Fundași: Cotigă, Zaharia, Olteanu, Stoica, Crețu, Pasăre, Dumitrache, Dulcea
Mijlocași: Mazilu, Coșereanu, Boboc, Mărgăritescu, Panait, Năstăsie, Popescu, Biceanu, Ionuț Stancu, Iamandi, Bogdan Stancu, Gălan
Atacanți: Simion, Ayza, Vintilă

Articol scris de Silviu Mihai

Pe aceeași temă