Axintele, egala Baloteștiului. Cioranu se pregătește cu Viitorul

Axintele, egala Baloteștiului.** Cioranu se pregătește cu Viitorul

Viitorul Axintele se află pentru 10 zile în pregătire centralizată la Complexul Phoenix din Cernica. Jucătorii lui Cristi Sava și Ion Nica pregătesc al patrulea sezon consecutiv de Liga a III-a, unul care ar putea în sfîrșit să însemne trecerea la un nivel superior.

„Pentru viitoarea stagiune obiectivul nu poate fi decît promovarea în Liga a II-a. Echipa începe să se exprime așa cum ne dorim. La meciul cu Baloteștiul, formație care tocmai a promovat, am fost mulțumit de prestația băieților”, a declarat optimist antrenorul principal Ion Nica. Așa cum reiese din spusele acestuia, sâmbătă, 26 iulie 2014, Viitorul Axintele s-a duelat cu FC Balotești, proaspăt promovată în liga secundă. Alb-verzii au făcut un joc bun și doar un penalty transformat de ilfoveni și autogolul lui Cioceanu au împiedicat victoria ialomițenilor. S-a terminat 2-2, golurile Viitorului fiind semnate de Nicolae Ciochină și Gabriel Badea.

Viitorul a evoluat în formula: Răduță (Dănciulescu) – Cioceanu (Cristil), Pavelescu (Cioranu), Matei (Oprișan), Sava (Bratu) – Marele (Tudose), Gheorghe (Bogorodiță), Cană, Petcu (Luca) – Ciochină (Badea), Croitoru (Enciu). Frangu nu a fost utilizat fiind în recuperare după o accidentare. Florin Petcu (Popești Leordeni) și Mădălin Marele (Viitorul București) sunt pe moment noutățile axintenilor. De asemenea, după 2 ani petrecuți la Metaloglobus a fost repatriat și mijlocașul Mihai Cană, iar în probe se mai află Bratu, tînăr fundaș stînga adus de la Cernica.

Transferul verii: Cioranu de la CSMS Iași

Alături de echipa lui Ion Nica se pregătește în aceste zile și fostul fundaș central al Sportului Studențesc și al echipei naționale de tineret Codruț Cioranu. Jucător cu origini ialomițene, Cioranu pare dispus ca, în cazul în care nu va găsi un angajament într-o ligă superioară, să rămînă la Axintele. La capitolul plecări îi putem nota deocamdată pe fundașii Sebastian Vasile și Alexandru Chiva, dar și pe mijlocașii Petre Șelaru și Cosmin Dedu. Miercuri, 30 iulie 2014, axintenii au meci de Cupa României la Victoria Țăndărei pentru ca vineri, 1 august 2014, să joace un nou amical cu CS Tunari.
 

Sursa: Independent Online

Pe aceeași temă