Au rămas patru noutăți

15 Jul. 2009, 15:10 Bursa transferurilor
Au rămas patru noutăți

Atacantul veteran Vali Miculescu (34 de ani) și-a încheiat contractul cu Fortuna Covaci, pe locul său au fost aduși trei jucători tineri.
 

 

Golgheterul seriei a V-a din Liga a III-a a ajuns la final de contract cu echipa la care a pus serios umărul la promovare prin golurile sale. După ce a marcat 18 goluri cu tot cu cele reușite la Progresul Gătaia în toamnă, Miculescu a ajuns la Milenium Giarmata în Liga a IV-a Timiș. Curios e că fostul jucător al lui Poli și UTA, a fost golgheter și câștigător al seriei și acum doi ani la Unirea Sânnicolau Mare. Principalul motiv al despărțirii de acesta se pare că sunt kilogramele în plus, dar și vârsta înaintată.

 

„Ne-am despărțit de el pentru că i-a expirat contractul, oricum el și-a făcut bine treaba pentru care a fost adus!”, spune Florin Macavei, patronul Fortunei Covaci.
 

 

Trei dintre cei patru jucători noi rămași în cantonamentul de la Buziaș sunt atacanți. Andrei Suciu a marcat 15 goluri sezonul trecut la CFR Simeria și la fel ca Mohamed, a intrat în atenția clubului după reușitele din meciurile directe. Suciu reușind chiar un „hattrick” împotriva Fortunei în ultima etapă a sezonului trecut. Mohamed Izzeldin (22 de ani) împrumutat de la Auto, Andrei Suciu (24 de ani) și Gabriel Voicu (22 de ani) de la „Poli” II sunt noii tineri din atacul bănățenilor.
 

 

Dejan Ilici nu mai vine
 

Deși a fost în cantonament cu restul lotului, Ilici a trebuit azi să se întoarcă la Timișoara. Fundașul aparține de „Poli” Timișoara, iar conducerile nu s-au înțeles asupra trecerii acestuia la Fortuna. De altfel în cantonament nu au mai ajuns C-tin Vișan (Simeria) și Nicușor Boubătrân (Mangalia) ale căror transferuri au căzut. În acest condiții al patrulea transfer e Cristian Suru, mijlocaș ce a evoluat și în prima ligă la Bistrița sub conducerea antrenorului Ioan Ovidiu Sabău. Suru (22 de ani) a venit liber de contract de la „Poli” II. Până la începerea campionatului e posibil să mai apară nume noi, în special pentru ocuparea postului de fundaș stânga.
 

 

Articol scris de Cornel Biholari

15 Jul. 2009, 15:10 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă