ASA Târgu Mureș a câștigat cu 9-0 amicalul dinaintea plecării în cantonamentul de la Brașov. Dumitru Muntean și doi jucători foști la Pandurii sunt în lotul de 17

ASA Târgu Mureș a repetat primul amical al verii, însă de această dată s-a impus mult mai convingător. După ce acum două sâmbete trecea cu 5-0 de Mureșul Rușii Munți, câștigătoarea Ligii a 4-a Mureș și clubul care a ratat promovarea în Liga 3 după ce a pierdut barajul cu Viitorul Ghimbav, în weekendul ce tocmai a trecut echipa lui Laszlo Balint a învins cu 9-0 aceeași echipă.

Al doilea test cu Mureșul Rușii Munți a fost hotărâtor pentru ca Laszlo Balint să se decidă în privința lotului de jucătorii pe care se va baza în cantonamentul de la Brașov, în care s-a plecat duminică și unde se va sta până pe 22 iulie. Golurile victoriei cu 9-0 au fost marcate de Rafael Licu (7′), Maximiliano Laso (13′, 45′), Vasile Petra (17′, 39′), Raul Iliescu (59′, 73′), Marvin Schieb (68′) și Tiberiu Petriș (76′).

Printre mulții jucători testați s-au aflat și noua achiziție Maximiliano Laso, care a și reușit să înscrie, dar și mijlocașul Dumitru Muntean (ex UTA), fundașii Florin Ilie și Cornel Ene (ambii de la Pandurii Târgu Jiu) sau mijlocașul Alexandru Cătălin Neagu, venit de la CFR Cluj și pe care Balint l-a antrenat la Academica Clinceni.

Balint Laszlo a început meciul cu în formula: Florin Iacob – Robert Băjan, Cornel Ene, Florin Ilie, Denis Casian – Robert Candrea, Cristian Raiciu – Rafael Licu, Dumitru Muntean, Maximiliano Laso – Vasile Petra. Au mai intrat: Bogdan Moga – Carlos Cherteș, Bogdan Onul, Marvin Schieb, Răzvan Stoica, Szasz Tamas, Alpard Birtalan, Andrei Tornay, Andrei Ludușan, Tiberiu Petriș, Darius Bogățan, Andrei Bordaș, Sergiu Păcurar, Raul Iliescu și Alexandru Cătălin Neagu.

17 jucători pentru început în lotul cantonamentului de la Brașov

Ulterior, după acest amical, duminică, site-ul oficial al clubului ASA Târgu Mureș a anunțat lotul pe care antrenorul Laszlo Balint se va baza încă de la început în cantonamentul de la Brașov, însă în zilele următoare acolo vor ajute și alți jucători, clubul fiind în discuții avansate cu aceștia.

Lotul de jucători:

Florin Iacob, Bogdan Moga, Tudor Negrușa – portari;
Robert Băjan, Cornel Ene, Florin Ilie, Carlos Cherteș, Denis Casian, Robert Candrea, Cristian Raiciu, Dumitru Muntean, Marvin Schieb, Maximiliano Laso, Rafael Licu, Vasile Petra, Tiberiu Petriș și Raul Iliescu – jucători de câmp.

În cantonamentul de la Brașov, ASA Târgu Mureș va susține și trei meciuri amicale, cu următorii adversari: CS Afumați (15 iulie), AFC Hărman (19 iulie) și AFC Hermannstadt (22 iulie).

Pe aceeași temă