Artimon vede plusuri și minusuri după testul cu ASU Poli. Caransebeșul și-a completat „lista U21” cu un timișorean

FC Caransebeș a câștigat cu 2-1 partida amicală susținută astăzi pe terenul lui ASU Politehnica Timișoara. Tehnicianul Alin Artimon e mulțumit parțial de elevii săi, dar consideră că echipa e în grafic pentru a începe o campanie de primăvară de succes. „Gugulanii” și-au completat lotul cu fundașul dreapta Alex Birău, care a evoluat la Fortuna în tur și chiar la alb-violeți în sezonul trecut.

„A fost un amical bun, în condiții excepționale și le mulțumim gazdelor de la Politehnica. Un test util pentru ambele tabere, anticipam cum stăm. Mă pot declara mulțumit de anumite momente, în care am dezvoltat, controlat anumite perioade din partidă. Sunt și câteva lucruri pe tranziție negativă, am fost ușor surprinși în două momente pe pierderea posesiei. Sunt lucruri care trebuie corectate, reglate. Ne așteptăm să progresăm pentru că sunt o grămadă de jucători noi. Suntem corespunzători etapei în care ne aflăm. O parte din cei care au jucat 30 de minute probabil se vor regăsi în cealaltă formulă. Ne apropiem de start și e logic să mărim timpul pentru cei care joacă de la început. Eu sunt mulțumit de cum s-au pregătit jucătorii. Sper să nu mai avem accidentări și să ne apropiem de formula de bază. În prima etapă Bușu și Săulescu vor lipsi, stau suspendați. Trebuie să aliniem cea mai bună soluție”, a declarat Alin Artimon.

„Am jucat cu adversarii cu care am putut. Nu vreau să discut de acest aspect, suntem echipa de pe ultimul loc, poate Antalya era prea mult pentru noi. Oricine își dorește condiții cât mai bune. Vom vedea la start dacă programul a fost bun”, a spus Artimon cu referire la stagiul turcesc anulat.

Vor renunțat la câțiva jucători

Caransebeșul a efectuat multe achiziții în această iarnă, dar lotul va continua să sufere modificări. Astfel, fundașul dreapta Alexandru Birău a completat lista cu jucătorii sub 21 de ani care pot intrat în calcule în Liga a II-a, în schimb se va renunța probabil la două nume, încă neanunțate. „Am căutat să completăm jucătorii U21, avem șapte în acest moment, am încheiat acest aspect. Cred că vom renunța la doi jucători ținând cont că nu mai avem atâtea partide de disputat în partea a doua. Timpul e scurt, nu știu dacă e corect să-i anunțăm cu două săptămâni înainte de start că nu intră în planuri”, a conchis Artimon.

Caransebeșul va întâlni Cugirul și UTA Bătrâna Doamnă în testele de săptămâna viitoare.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă