Artimon a dat afară patru jucători! Matei și Curcă sunt și ei pe făraș

Artimon a dat afară patru jucători!** Matei și Curcă sunt și ei pe făraș

După un tur dezastruos de campionat, pauza de iarnă vine și cu primele măsuri împotriva lotului de jucători ce a făcut ca Farul să intre în vacanță de pe ultima poziție a clasamentului Seriei I. Într-o conferință de presă organizată ieri de clubul constănțean, Alin Artimon, antrenorul principal al echipei, a anunțat că a renunțat la patru jucători, în cazul altora doi rămânând să se renegocieze contractele, altfel nu va mai fi nevoie nici de ei. În plus, unui alt jucător tehnicianul „marinarilor” i-a recomandat să plece sub formă de împrumut.

Astfel, din acest moment, Valentin Sandu, Cosmin Stegaru, Dani Popa și Dumitru Antonio nu mai sunt jucătorii Farului, lui Sescioreanu i s-a recomandar împrumutul, iar în cazul lui Matei și Curcă, aceștia vor rămâne la echipă doar dacă vor ajunge la o înțelege cu clubul.

Dacă jucătorii de bază ai echipei constănțele au intrat deja în vacanță, nu același lucru se poate spune și despre Alin Artimon, cel care va continua, până la începutul săptămânii viitoare, antrenamentele cu tineretul.

„Am renunțat la Valentin Sandu, Cosmin Stegaru, Dani Popa și Dumitru Antonio, iar lui Andrei Sescioreanu i-am recomandat să plece sub formă de împrumut. Matei are acordul meu să rămână doar dacă se înțelege cu clubul, la fel și George Curcă, dar în cazul său trebuie să accepte și anumite condiții sportive. Jucătorii de bază au plecat deja acasă, iar eu voi continua pregătirea cu tineretul până marți, luni având programate testele fizice.”, a spus Artimon, citat de fcfarul.ro.

Constanța și Antalya, destinații pentru cantonamente

În ceea ce privește pregătirea pentru returul campionatului, Alin Artimon a făcut public programul echipei de după reunire. Dacă reîntoarcerea din vacanță se va face pe 14 ianuarie, iar până pe 2 februarie pregătirea se va face la Constanța, de pe 8 până pe 23 februarie Farul va pleca în Antalya, acolo unde antrenorul speră să dispute cel puțin 5 jocuri test.

„Reunirea lotului este prevăzută pentru 14 ianuarie 2013 iar vizita medicală se va face pe 16 și 17 ianuarie. Între 14 și 23 ianuarie vom avea ca obiectiv readaptarea organismului la efort, între 24 ianuarie și 2 februarie vom intra în cantonament aici la Constanța, urmând ca între 8 și 23 februarie să plecăm în Antalya unde vom juca cel puțin 5 partide amicale.”, a mai spus antrenorul Farului.

Articol și foto de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă