Ariel și Renan își încearcă norocul la Timișoara!

11 Aug. 2011, 12:11 Bursa transferurilor
Ariel și Renan** își încearcă norocul la Timișoara!
În această vară, fotbaliștii lui Poli au plecat pe bandă rulantă spre alte zări. Dar, în ciuda situației apăsătoare din sânul trupei viola, mai sunt, totuși, și jucători care vin să evolueze pentru Timișoara. Și nu de oriunde, ci tocmai din Brazilia!

La antrenamentul din această dimineață au fost prezenți doi brazilieni, împreună cu impresarul lor italian. Ariel Pereira are 20 de ani (născut la 7 iulie 1991) și a jucat ultima oară, ca mijlocaș de creație, la Rio Branco, în campionatul Paulista Serie A, din țara sa. A fost căpitan la Rio Branco, încă de la 18 ani.

Celălalt, Renan Nunes Beletti, are 21 de ani și evoluează tot în zona mediană a terenului, dar pe benzi. Este jucător de picior stâng.

Renan este jucător comunitar, iar Ariel extracomunitar. Evident, ambii au ajuns în Banat din postura de liberi de contract. Problema este că ei doi nu au mai efectuat niciun antrenament de circa două luni de zile, conform spueselor impresarului lor! Ariel și Renan au asistat ieri la amicalul Poli – Luceafărul Oradea.

Sursa: BanatSport

11 Aug. 2011, 12:11 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă