Andrei Popescu revine la CSM: „Sunt refăcut și vreau să reintru în circuit”

Andrei Popescu revine la CSM:**

Prima achiziție din această iarnă a formației CSM Râmnicu Vâlcea este portarul Sorin Andrei Popescu (29 ani), care revine în Zăvoi după jumătate de an de pauză!

Revenirea lui Bela Fejer la ASA Târgu Mureș a determinat conducerea clubului din Zăvoi să îi caute un înlocuitor, iar acesta este Sorin Popescu, un portar cu experiența primului eșalon, care a mai evoluat la Vâlcea în sezonul trecut. În sezonul 2013-2014, portarul originar din Horezu-Vâlcea a bifat șase apariții pentru CSM, atunci, titular de drept fiind Florin Matache.

În vara anului trecut, însă, Sorin Popescu a fost nevoit să își rezilieze contractul cu CSM, după ce fostul antrenor, Erik Lincar, a decis ca pe postul de portar să aducă juniori, o decizie care s-a dovedit neinspirată.

Din acel moment, jucătorul nu a mai avut echipă și s-a ocupat de refacerea unei accidentări, dar s-a antrenat și cu echipa de Liga a IV-a, Flacăra Horezu, unde evoluează și fratele său.

„Este adevărat, m-a sunat managerul Lucian Munteanu și mi-a propus să revin. Eu am avut o relație foarte bună cu conducerea clubului CSM, sunt tentat să revin la Vâlcea, mai ales că sunt acasă. În vară, când am plecat, aveam ceva probleme la umăr, însă acum sunt refăcut și vreau să reintru în circuit, să apăr din nou, asta este primordial pentru mine” a declarat Sorin Popescu.

Astfel, pentru restul sezonului, antrenorul Alex Pelici va avea doi portari cu același nume, Popescu. Pe lângă Sorin, în lot mai este și juniorul Daniel Popescu, portarul împrumutat de la Pandurii Târgu Jiu.

Până acum, CSM Râmnicu Vâlcea s-a despărțit de  Calcan, Fejer (reveniți la cluburile cu care erau sub contract), Briceag (transferat la CS U Craiova), Cosmin Neagu (reziliere amiabilă de contract) și Ionuț Stancu (final de contract). Conducerea clubului va negocia și rezilierea contractelor atacanților Ion Coman și Chris Nkongue.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă