Andrei Enescu, pe picior de plecare de la UTA. „Am lăsat mult de la mine la negocierile din vară. Nu e chiar ușor să faci performanță aici”

Andrei Enescu, pe picior de plecare de la UTA.**

UTA a renunțat la nouă jucători în finalul primei părți a sezonului Ligii 2, iar o a zecea despărțire e foarte aproape. Celei mai importante achiziții făcute în vara trecută, Andrei Enescu (31 de ani), i-a expirat contractul în ultima zi din 2018, iar oferta primită pentru a continua la echipa arădeană nu-l încântă.

Potrivit Sport Arad, conducătorii clubului UTA i-au pus pe masă lui Enescu aceeași înțelegere avută în stagiunea de toamnă, existând o oarecare diferență în cerere și ofertă. Astfel, experimentatul mijlocaș e liber să plece dacă primește o ofertă mai bună.

„Am venit cu inima deschisă, am lăsat mult de la mine la negocierile din vară. În plus, nu am vrut să păcălesc pe nimeni, de aceea am semnat pe șase luni. Poate nici prestațiile mele nu au fost cele așteptate de toată lumea, dar aș vrea să nu se uite că atunci când am fost criticat am jucat cu ruptură musculară. Mi-am asumat această situație, fiindcă am vrut să ajut. Iar cei care critică fotbaliștii de la Arad trebuie să știe că nu e chiar ușor să faci performanță aici. Echipa joacă și se antrenează de multe ori pe un teren sintetic, ne lipsește o sală de forță, iar condițiile de refacere nu sunt nici ele grozave. Dar, în cazul în care aventura mea la Arad se va încheia cu adevărat, rămân și cu multe amintiri și sentimente frumoase. Și mă refer în special la suporterii UTA-ei, care sunt fantastici, m-au impresionat cu adevărat”, a spus, pentru Sport Arad, Enescu, care a fost și el victima întârzierilor salariale din prima parte a campionatului și ar dori o mai mare stabilitate, în special pentru cei doi copii ai săi.

18 meciuri, dintr-un total de 21, dintre care în toate a început ca titular și în trei dintre ele a fost înlocuit, a evoluat Andrei Enescu pentru UTA. În cariera sa, severineanul a mai jucat pentru Gloria Bistrița, Bocs, MezÅ‘kövesd-Zsóry, FC Vaslui, Gaz Metan Mediș, CSMS Iași, Ethnikos Achna și ACS Poli.

Pe aceeași temă