Andrei Cerlincă e cu un pas în Giulești: „Noi ne-am pus de acord”. Mijlocașul trebuie doar să accepte oferta salarială

Andrei Cerlincă e cu un pas în Giulești:

Mijlocașul Andrei Cerlincă are șanse mari să se despartă de Rapid Suceava în această iarnă. Fotbalistul în vârstă de 19 ani are aproape doi ani de când evoluează meci de meci în eșalonul secund. Cum era de așteptat, evoluțiile sale n-au trecut neobservate, ajungând să fie convocat întâi la echipa națională de juniori și mai apoi la reprezentativa de tineret a României.

Fiind considerat un jucător cu reale perspective, Andrei a început să fie asaltat în ultima vreme cu oferte de la echipe din primul eșalon. Formații ca CS Universitatea Craiova sau CSMS Iași s-au interesat în această iarnă de situația fotbalistului sucevean, însă gruparea creditată cu cele mai mare șanse pentru înregimentarea acestuia este Rapid București, o echipă aflată în plină perioadă de reconstrucție odată cu venirea în Giulești a președintelui Dinu Gheorghe și a antrenorului Cristian Pustai.

„Era greu să-l mai ținem pe Andrei la echipă. Nu puteam să ne opunem dorinței sale de a pleca și nici nu am dorit să fim o frână în cariera lui. Considerăm că și-a făcut datoria pentru Rapid Suceava, a acumulat experiența necesară, iar acum valoarea îi dă dreptul să-și încerce norocul pe prima scenă a fotbalului românesc. În ce ne privește, noi ne-am pus de acord cu formația bucureșteană, urmând să primim și un procent însemnat la o eventuală revânzare a jucătorului. Dacă și Andrei va fi de acord cu oferta salarială a giuleștenilor, atunci ne vom deplasa la sfârșitul acestei săptămâni la București pentru parafarea actelor”, a declarat președintele executiv al grupării sucevene, Dumitru Moldovan.

1 gol a marcat Andrei Cerlincă pentru Rapid CFR Suceava în acest sezon de Liga 2

4 ani de contract cu sucevenii mai are mijlocașul de 19 ani

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă