Alibec a ajuns la Internaționale Milano!

03 Jul. 2009, 21:58 Bursa transferurilor
Alibec** a ajuns la Internaționale Milano!

Atacantul formației Farul Constanța, Denis Alibec, s-a înțeles cu gruparea italiană Inter Milano, acesta semnând un contract valabil pe patru ani.
 

Alibec a confirmat mutarea și a dezvăluit că s-a înțeles cu oficialii grupării italiene să evolueze în primul sezon la echipa secundă a clubului.
 

 

„Sunt bucuros că m-am înțeles cu cei de la Inter și am semnat o înțelegere valabilă patru ani. În primul sezon voi juca la echipa de tineret a clubului italian, iar apoi sper să fac pasul la echipa mare”, a spus fostul jucător al grupării constănțene, pentru NewsIn, citat de Sport.ro.
 

 

Dorit cu insistență de Steaua, vârful a ajuns până la urmă la campioana Italiei, unde va fi coechipier cu Cristian Chivu. Așa cum președintele Stelei a declarat aseară, fotbalistul Farului avea un preț prohibitiv pentru gruparea din Ghencea. „Alibec e un jucător interesant, ni l-am dorit, este de perspectivă. Din păcate, suma cerută pe el, 800.000 de euro, este exagerată!”
 

 

Ieri, jucătorul în vârstă de 18 ani a plecat spre Italia, pentru a-și negocia contractul cu trupa de pe Giuseppe Meazza și dezvăluia că ar accepta să joace și pentru echipa secundă a nerazzurrilor, Primavera.
 

„La Milano mă voi intâlni cu impresarul meu și vineri vom merge la sediul clubului Inter Milano, pentru a vedea ce mi se propune. Știu că Farul și Inter s-au înțeles asupra contractului și acum rămâne să fiu și eu mulțumit. Cred că voi accepta să joc chiar și pentru Primavera, însă cu condiția să nu stau prea mult la echipa a doua a clubului. Nu am vorbit niciodată cu Chivu. Dacă îl voi întâlni, îl voi ruga să mă ajute cu câte un sfat˝, a spus Alibec, la plecare.
 

 

Alibec a debutat în ediția 2008-2009 a Ligii I, la 27 septembrie 2008, în partida Farul Constanța – Oțelul Galați, scor 1-1, reușind să evolueze 682 de minute în 18 meciuri, în care a marcat și două goluri.
 

 

Sursă: ProSport
 

03 Jul. 2009, 21:58 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă