Alibec, sub „aripa” Regelui: „n-a fost motivat la Inter”

03 Apr. 2012, 17:21 Bursa transferurilor
Alibec, sub

Denis Alibec poate renaște pe mâna „Regelui”, Hagi fiind cunoscut pentru talentul său de a descoperi și a crește tineri. Fostul mare decar al echipei naționale i-a întins o mână lui Alibec, care trece print-o perioadă neagră a carierei. Sub contract cu Inter, dar cu șanse mici să joace, Hagi l-a luat sub aripa sa până în vară și vrea să-l readucă la forma care l-a adus în atenția lui Inter.

„Eu mi-am asumat o mare responsabilitate. Mi-am luat angajamentul față de Inter să iau și să-l pregătesc. I-am făcut un ciclu săptămânal cu antrenamente, cu măcar un meci amical pe săptămână. Trebuie să dea jos kilogramele în plus, trebuie să se pună la punct și să-și revină.

După părerea mea, este unul dintre cei mai buni atacanți români. A fost șef de generație la toate vârstele. El n-a fost motivat la Inter. De ce preferi să joci la Primavera în loc s-o faci în Liga I? Pentru că echipele mari nu le acordă atenție tinerilor.

Văd că la noi se dau o groază de bani pe jucători…pe Alibec, Inter a plătit 800.000 de euro. E puțin pentru un jucător care a fost șef de generație la toate categoriile de vârstă. Nu e vorba că-l salvez pe Alibec, eu nu salvez pe nimeni. Eu doar îl ajut să-și dezvolte potențialul”, a declarat Gică Hagi la DigiSport.

Denis Alibec a fost dat afară de la Mechelen, echipă unde a fost trimis de Inter sub formă de împrumut. Tânărul atacant român a fost exclus din lot pe motive de indisciplină, după mai multe certuri pe care le-a avut cu antrenorul.

Colacul de salvare pentru Alibec se numește Gică Hagi, care l-a luat la Viitorul și și-a luat angajamentul să-i redea bucuria pentru fotbal. Dacă echipa „Regelui” va promova în Liga I, nu este exclus ca Denis să fie împrumutat în sezonul următor la Viitorul.

03 Apr. 2012, 17:21 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă